Οι 10 αεροπορικές εταιρείες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις για το 2019

Από neolaia.gr Team 28 Αυγούστου 2019

Αυτή είναι η δεκάδα με τις αεροπορικές εταιρείες που είχαν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις μέσα στον Ιούλιο του 2019!

Συχνά έχεις πάει ταξίδι με αεροπλάνο και έχεις έρθει αντιμέτωπος με καθυστέρηση στην πτήση σου. Αυτό αυξάνεται κατά πολύ τον Ιούλιο, καθώς είναι ο μήνας, που λόγο της κατακόρυφης αύξησης στην κίνηση των επιβατών, υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις. Όμως, ποιες είναι οι αεροπορικές εταιρείες που καθυστερούν περισσότερο;

Η ιστοσελίδα 247wallstr.com επεξεργάστηκε στοιχεία του εξειδικευμένου σε στατιστικά αεροπορικών και αεροδρομίων site, flightstats.com και μας έδωσε μία λίστα με τις αεροπορικές εταιρείες που παρουσίασαν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις στον κόσμο για τον Ιούλιο του 2019. Και η λίστα έχει αρκετές εκπλήξεις!

Πρώτες στην λίστα βρίσκονται δύο κινεζικές εταιρείες. Η China United Airlines με το 55% των πτήσεων να μην φεύγουν στην ώρα τους. Κάνουμε λόγο για πάνω από 6.000 πτήσεις της εταιρείας. Μάλιστα, ο μέσος όρος καθυστέρησης ξεπερνάει τη μιάμιση ώρα (97 λεπτά). Δεύτερη στην κατάταξη είναι η Xiamen με ποσοστό πτήσεων σε καθυστέρηση στο 51,8%. Όμως, η εταιρεία κατέχει ρεκόρ αριθμού πτήσεων με 21,939. Κατά μέσο όρο οι πτήσεις αυτές αναχωρούν μετά από μία τουλάχιστον ώρα. Περίπου 68 λεπτά.

Στην τρίτη θέση με το 47,6% των πτήσεων να αναχωρεί με καθυστέρηση βρίσκεται η Aegean. H ελληνική εταιρεία μέσα στον μήνα του Ιουλίου είχε τον τρίτο χαμηλότερο αριθμό πτήσεων σε καθυστέρηση (5.441) και την μικρότερη μέση αναμονή (38 λεπτά) από τις συνολικά 22 εταιρείες της λίστας που φιλοξενεί η USA Today.

Την δεκάδα συμπληρώνουν η κινεζική Tianjin Airlines (47% των πτήσεων της σε καθυστέρηση) , η πορτογαλική TAP (46,7%), η κινεζική Shenzhen Airlines (44%), η ινδική SpiceJet (43,9%), η Saudia (42,3%), η EL AL (42,3%) από το Ισραήλ και η βρετανική Thomas Cook (42,1%).

Δες ακόμα: Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2017!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486