Στις 3 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στα ελληνικά σινεμά η πιο πρωτότυπη εκδοχή του διάσημου κακού της DC, με τον Joaquin Phoenix στο τιμόνι της ερμηνείας

Μία από τις πολλά υποσχόμενες ταινίες της νέας σεζόν είναι και η νέα ταινία του Joker, του Todd Phillips, στην οποία, όπως ξέρουμε, θα πρωταγωνιστήσει ο Joaquin Phoenix σε έναν θριαμβευτικό ρόλο της καριέρας του, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα του εξασφαλίσει μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ 2020.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2019 στους ελληνικούς κινηματογράφους, έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, ενώ μάλιστα ο πρωταγωνιστής της θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί των επερχόμενων βραβείων Όσκαρ, όπως μεταδίδουν τα γραφεία στοιχημάτων.

Λίγες μόλις μέρες, λοιπόν, πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του “Joker” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο και επικότερο trailer της ταινίας, στην οποία ο Joaquin Phoenix θα υποδυθεί την απόλυτα ψυχωτική εκδοχή του διασημότερου κακού στην ιστορία της ποπ κουλτούρας (Joker), η οποία μάλλον θα ανατρέψει όσα ξέραμε για τον ορκισμένο supervillain του Batman.

Στη νέα του αυτή ταινία, ο Todd Phillips εξετάζει το παρελθόν του Arthur Fleck, του χαρακτήρα δηλαδή που ενσαρκώνει ο Joaquin Phoenix. Πρόκειται για τον αντι-ήρωα που «βαφτίζεται» Joker, την ημέρα προσπαθεί να δουλέψει ως κλόουν και τη νύχτα ως stand-up comedian, όμως, δεν τα καταφέρνει και σιγά σιγά κατρακυλά στην απόλυτη παράνοια.

Η αφίσα της νέας ταινίας “JOKER”, που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2019 στα ελληνικά σινεμά

Το τελικό trailer της ταινίας μας δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτά που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει από ταινίες του είδους, ενώ οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Phoenix είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του (μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ φυσικά). H υποψηφιότητά του στα Oscar είναι εν μέρει “κλειδωμένη” και, άρα, το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο.

Στην ταινία που όλοι περιμένουμε στις 3 Οκτώβρη, συμπρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα, μεταξύ των οποίων: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ και Τζος Πάις.

Δες παρακάτω το τελικό trailer της ταινίας:

Δες ακόμα: Mr. Robot: Η 4η και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;