Mr. Robot: Η 4η και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη
Ο Mr. Robot θα μας αποχαιρετήσει οριστικά το φετινό φθινόπωρο

Η αγαπημένη hacker δραματική σειρά, Mr. Robot, με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο Rami Malek, φτάνει στο τέλος της με τον 4ο και τελευταίο της κύκλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτώβρη 2019, σύμφωνα με πληροφορίες του “The Verge”.

Η πρώτη σεζόν της σειράς που αγαπήθηκε πολύ, κέρδισε μια υποψηφιότητα για Emmy Καλύτερης Δραματικής σειράς, ενώ ο πρωταγωνιστής της, ενσαρκώνοντας αριστουργηματικά τον διπολικό, παραληρηματικό, anti-social χάκερ, κατάφερε να αποσπάσει τη χρονιά εκείνη το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Ωστόσο, όλα τα καλά κάποτε φτάνουν σε έναν τέρμα και το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στην περίπτωση του “Mr. Robot”, όπως ήδη από πέρυσι είχε ανακοινώσει ο δημιουργός της πολυσυζητημένης σειράς, Sam Esmail, μέσω συγκινητικού tweet.

 

Kαι καθώς, λοιπόν, έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που τελείωσε η τρίτη σεζόν, χάρις στο καινούριο τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν, μπορούμε πλέον κι επίσημα να πανηγυρίζουμε για την ένδοξη και τελευταία επάνοδο της σειράς με την τέταρτη σεζόν, ενώ θα δούμε 13 επεισόδια, αντί για 8 που είχαμε συνηθίσει.

Ο 4ος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει από το σημείο που μας άφησε ο 3ος κύκλος εδώ και δύο χρόνια, εξερευνώντας δηλαδή τις επιπτώσεις του email που έστειλε ο Elliot προκείμενου αντιστρέψει τα γεγονότα της 5ης Σεπτεμβρίου.

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς δήλωσε σχετικά ότι, με αυτόν τον τρόπο, το “Mr.Robot” επιστρέφει στις ρίζες του και στον αρχικό στόχο του πρωταγωνιστή μας, Elliot:

“Το σόου επιστρέφει στην αρχική του πλοκή, που ήθελε τον Elliot να καταστρέψει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια και μοχλεύουν την κοινωνία. Το ταξίδι μεταξύ των σεζόν 1-3 έγινε με σκοπό να ανακαλύψει ποιοι είναι πίσω από το κόλπο. Το hack ήταν απλά ένας αντιπερισπασμός που μηχάνευσαν αυτοί οι άνθρωποι, που πλέον αποκαλύπτεται στον Elliot. Με έναν παράξενο τρόπο η σειρά θα επιστρέψει από εκεί που άρχισε και θα δώσει τα κατάλληλα κίνητρα στον Elliot, με σκοπό να φέρει εις πέρας το σχέδιό του με πιο καθαρό μυαλό”.

Η αφίσα του 4ου και τελευταίου κύκλου, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2019.

Με βάση το ανατριχιαστικό soundtrack “Silent Night” και τις επιθετικές παγίδες των Χριστουγέννων που εμφανίζονται στο βίντεο, φαίνεται ότι η 4η σεζόν θα λάβει χώρα γύρω από τις διακοπές.

“Πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά”, ακούμε τον Elliot (Rami Malek) να λέει, λίγο πριν τον προειδοποιήσει ο απατηλός Mr. Robot (Christian Slater) ότι η μάχη του Elliot κατά του εταιρικού monolith E Corp (και γενικότερα των χρηματοπιστωτικών και κυβερνητικών θεσμών ) είναι τελικά μάταιη.

“This is an endless war.”

Για να διαπιστώσουμε, όμως, αν αυτό κι όσα έχουν μείνει αναπάντητα από τις 3 σεζόν της σειράς, είναι τελικά αλήθεια κι όχι ψευδαισθησιακό παραλήρημα του Elliot, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και τα τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν που θα προβληθούν το φετινό φθινόπωρο.

Δες εδώ το trailer του 4ου κύκλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: La Casa de Papel: Οι κομμένες σκηνές του Neymar θα προβληθούν μετά την αθώωσή του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;