Επιστρέφει στο sequel του “The Young Pope”, ο Jude Law, πρωταγωνιστώντας στη νέα σειρά του HBO, "The New Pope"

Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, Jude Law, επιστρέφει στις οθόνες μας με το «The Νew Pope», το σίκουελ του «The young Pope» του 2016 και το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της σειράς.

Η νέα σειρά του ΗΒΟ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και μας έχει ήδη προϊδεάσει για το τι πρόκειται θα δούμε .

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστεί και πάλι ο Jude Law, ενώ στο καστ προστίθεται και ο Τζον Μάλκοβιτς που θα υποδυθεί τον νέο Πάπα, Πάπα Ιωάννη Παύλο III, καθώς και η Σάρον Στόουν και ο Μέρλιν Μάνσον σε guest ρόλους.

Η σειρά “The New Pope” είναι μια δημιουργία του βραβευμένου με Όσκαρ Paolo Sorrentino και αποτελεί συμπαραγωγή των Sky – HBO – CANAL +.

Υπόθεση:

Η αφήγηση περιστρέφεται γύρω από τον Lenny Belardo, ο οποίος γίνεται ο Πάπας Πίος ο 13ος, πρώτος Αμερικανός Πάπας στην ιστορία, ο νεότερος μάλιστα συγκριτικά με τους προκατόχους του και αποτελεί μια μυστηριώδη προσωπικότητα με λίγους συμμάχους στον μικρόκοσμο του Βατικανού, όπως και η Sister Mary, την οποία υποδύεται η αγαπημένη βετεράνος ταινιών του Woody Allen, Diane Keaton.

Παρότι δεν ξέρουμε με σιγουριά πότε ακριβώς θα φτάσει η σειρά στις οθόνες μας, αυτές τις μέρες κάνουν ήδη πρεμιέρα τα 2 πρώτα από τα 8 επεισόδια της σειράς στο Φεστιβάλ Βενετίας 2019.

Δες παρακάτω το πρώτο teaser της νέας σειράς του ΗΒΟ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: «Μαριάν»: Η νέα γαλλική σειρά του Netflix (θα) μας φρικάρει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;