ΒΒC: Δεν αποκλείεται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές στη Βρετανία
Σύμφωνα με την επικεφαλής του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ του BBC, ενδέχεται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές εντός των ημερών στη Βρετανία από τον πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός και ηγέτης του Συντηρητικού κόμματος, Μπόρις Τζόνσον, δείχνει έτοιμος να προκηρύξει πρόωρες εκλογές στη Βρετανία και δεν αποκλείεται αυτές να προκηρυχθούν εντός των ημερών, σύμφωνα με την επικεφαλής του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ του BBC, Λόρα Κούενσμπεργκ.

Η ίδια μάλιστα υπογράμμισε τα εξής:“Ένας πρωθυπουργός που είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την πολύ μικρή πλειοψηφία του ακούγεται ως ένας πρωθυπουργός που είναι έτοιμος να προκηρύξει εκλογές, αν παραστεί η ανάγκη”. Δεν είναι καθόλου βέβαιο, αλλά δεν είναι απίθανο, εντός ημερών, να μας ζητηθεί όλων να πάμε ξανά στις κάλπες”.

Οι δηλώσεις της επικεφαλής του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ του BBC έρχονται την ώρα που ξεκινά ακόμη μια εβδομάδα για το Brexit, η οποία είναι και η μόνη εβδομάδα που θα παραμείνει ανοιχτή η Βουλή κι οι βουλευτές θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον πρωθυπουργό από το να δρομολογήσει ένα Brexit χωρίς συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δες ακόμα: Λίγο πριν το Brexit ο Μπόρις Τζόνσον κλείνει τη Βουλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;