ΒΒC: Δεν αποκλείεται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Από neolaia.gr Team 2 Σεπτεμβρίου 2019

Σύμφωνα με την επικεφαλής του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ του BBC, ενδέχεται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές εντός των ημερών στη Βρετανία από τον πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός και ηγέτης του Συντηρητικού κόμματος, Μπόρις Τζόνσον, δείχνει έτοιμος να προκηρύξει πρόωρες εκλογές στη Βρετανία και δεν αποκλείεται αυτές να προκηρυχθούν εντός των ημερών, σύμφωνα με την επικεφαλής του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ του BBC, Λόρα Κούενσμπεργκ.

Η ίδια μάλιστα υπογράμμισε τα εξής:«Ένας πρωθυπουργός που είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την πολύ μικρή πλειοψηφία του ακούγεται ως ένας πρωθυπουργός που είναι έτοιμος να προκηρύξει εκλογές, αν παραστεί η ανάγκη». Δεν είναι καθόλου βέβαιο, αλλά δεν είναι απίθανο, εντός ημερών, να μας ζητηθεί όλων να πάμε ξανά στις κάλπες».

Οι δηλώσεις της επικεφαλής του τμήματος πολιτικού ρεπορτάζ του BBC έρχονται την ώρα που ξεκινά ακόμη μια εβδομάδα για το Brexit, η οποία είναι και η μόνη εβδομάδα που θα παραμείνει ανοιχτή η Βουλή κι οι βουλευτές θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον πρωθυπουργό από το να δρομολογήσει ένα Brexit χωρίς συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δες ακόμα: Λίγο πριν το Brexit ο Μπόρις Τζόνσον κλείνει τη Βουλή

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486