Next Top Model: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος;
Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Next Top Model είναι μόλις λίγες μέρες μακριά!

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου του Next Top Model, ο δεύτερος κύκλος του διαγωνισμού μοντέλων είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι. Μάλιστα, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε!

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφουν στις θέσεις των κριτών για να αναδείξουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, θα δούμε να επιστρέφουν στον δεύτερο κύκλο του Next Top Model η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Και ενώ, έχει ήδη προβληθεί το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο δεν είχε γίνει γνωστό πότε θα είναι η πρεμιέρα του. Τώρα, όμως, ξέρουμε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσιοποίησε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αποκάλυψε πότε θα προβληθεί η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου. Και η Βίκυ Καγιά, όμως, μοιράστηκε φωτογραφίες που μας προετοιμάζει για την μεγάλη πρεμιέρα!

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00! Οπότε, αυτή την Κυριακή ξέρεις τι θα κάνεις!

Δες και τις σχετικές αναρτήσεις για την μεγάλη πρεμιέρα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ @gntmgr αυτή την Κυριακή 8/9 στις 21:00 στο @starchanneltv ? #gntmgr #glam @yannissiskos #styling @christos_alexandropoulos #mastermind @elena_hristopoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

*ΠΡΕΜΙΕΡΑ* Ποια θα καταφέρει να γίνει το φετινό Greece’s Next Top Model; Το #GNTMgr επιστρέφει την Κυριακή 8/9 στις 21:00, στο #StarChannelTv! @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @angelosbratis @skoulos @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

*ΠΡΕΜΙΕΡΑ* Ποια θα καταφέρει να γίνει το φετινό Greece’s Next Top Model; Το #GNTMgr επιστρέφει την Κυριακή 8/9 στις 21:00, στο #StarChannelTv! @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @angelosbratis @skoulos @gntmgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Instagram page (@starchanneltv) στις

Δες ακόμα: Ειρήνη Καζαριάν: Η νικήτρια του Next Top Model θα παίξει σε θεατρική παράσταση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;