Φοιτητική ζωή: 5 συμβουλές για να κάνεις την εξεταστική σου λίγο πιο ξεκούραστη
Επειδή θα αντιμετωπίσεις αρκετές εξεταστικές στη φοιτητική ζωή σου, θα πρέπει να ξέρεις και τους τρόπους για να τις κάνεις να είναι ξεκούραστες!

Κατά τη διάρκεια της, η φοιτητική ζωή  έχει δυο στιγμές το χρόνο όπου όλοι οι φοιτητές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και δεν είναι άλλη από τη λατρεμένη εξεταστική.

Η φοιτητική ζωή έχει χίλια καλά. Γίνεσαι ανεξάρτητος, γνωρίζεις κόσμο, πας σε πάρτι αλλά και σε εκδρομές αλλά δε γίνεται να είναι όλα ιδανική. Η εξεταστική είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» στην καρδιά των φοιτητών για αυτό πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα.

1. Τσέκαρε τη διατροφή σου

Το ήξερες πως υπάρχουν τροφές που μας δίνουν ενέργεια και μας κρατούν τη διάθεση σε υψηλά επίπεδα; Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής προσπάθησε όσο μπορείς να τρως κάποια φρούτα και λαχανικά όπως αβοκάντο, blueberries και μήλα για να σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς αλλά και να νιώσεις καλύτερα.

2.Βγες με τους φίλους σου.

Δεν απαγορεύεται να βγεις. Απλά προσάρμοσε το πρόγραμμα σου και μπορείς να αφιερώσεις δυο ώρες για ένα καφεδάκι. Θα χαλαρώσεις και θα έχεις μεγαλύτερη όρεξη για διάβασμα.

3. Κάνε γυμναστική 

Όλοι νομίζουν πως η γυμνατσική κουράζει αλλά στην πραγματικότητα η κούραση υπάρχει τις πρώτες μέρες. Μετά αρχίζεις και αισθάνεσαι ευεξία και έχεις όρεξη να κάνεις περισσότερα πράγματα.

4. Άλλαξε παραστάσεις

Πήγαινε σε ένα πάρκο να διαβάσεις ή σε ένα καφέ της γειτονιάς σου. Θα αλλάξεις παραστάσεις και θα δεις άλλες εικόνες με αποτέλεσμα να νιώσεις καλύτερα και το διάβασμα σου θα γίνει πιο αποδοτικό!

5. Διάβασε με έναν φίλο

Αντί να διαβάζεις μόνος σου, μπορείς να καλέσεις ένα φίλο και να διαβάσετε μαζί. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ο ένας στον άλλον και να απαντάτε ή να κάνετε μαζί τεστάκια.

Δες ακόμα: Εγγραφές φοιτητών 2019: Πότε θα ξεκινήσουν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;