Αυτή είναι η μαγευτική πλωτή σουίτα που θυμίζει ταινία του James Bond!
Μία μαγευτική σουίτα βγαλμένη από ταινία του James Bond έχει δημιουργηθεί και σε περιμένει να την επισκεφτείς!

Το Hollywood Reporter παρουσίασε μία από τις πιο μοναδικές σουίτες που έχεις δει ποτέ. Μάλιστα, είναι εμπνευσμένη από ταινία του James Bond.

Πρόκειται για το Anthenea. Είναι μια πλήρως αυτόνομη σουίτα στο νερό, που διαθέτει μπαρ στον τελευταίο όροφο, σολάριουμ και κουζίνα με υποβρύχια θέα.

Δημιουργός της μοναδικής αυτής σουίτας είναι ο Γάλλος αρχιτέκτονας Jean-Michel Ducancelle. Όπως δήλωσε στο γνωστό περιοδικό ήταν 15 ετών όταν πήγε να παρακολουθήσει τον “Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Η κατάσκοπος που μ’ αγάπησε” σε κινηματογράφο στη Μασσαλία. Μάλιστα, δήλωσε:

“Ως νεαρό αγόρι, πυροδότησε τη φαντασία μου.”

Ο μαγικός κόσμος του βυθού στο Atlantis, όπου ο Τζέιμς Μποντ (Ρότζερ Μουρ) συνεργάζεται με την Άνια Αμάσοβα (Μπάρμπαρα Μπαχ) για να νικήσει τον εγκληματία Καρλ Στρομπεργκ (Κουρτ Γιούργκενς) φαίνεται πως ενθουσίασε τον νεαρό Ducancelle. Ο οποίος δήλωσε:

“Η ιστορία του ανθρώπου που εγκαταλείπει τα πάντα για να ζήσει κάτω από τη θάλασσα και χτίζει αυτό το χταπόδι που έρχεται σε επαφή με τη ζωή στο βυθό με ενέπνευσε. Στο τέλος της ταινίας βλέπουμε τον Μποντ μαζί με το κορίτσι του να βρίσκονται πάνω σε ένα πλωτό πιατάκι. Αυτή ήταν η αρχή της Anthenea.”

Για να υλοποιήσει το σχέδιο του, χρειάστηκε να δημιουργήσει πέντε πρωτότυπα και να περάσουν περίπου 15 χρόνια. Τώρα, όμως, η Anthenea, ένα πολυτελές και φιλικό προς το περιβάλλον διαμέρισμα, είναι διαθέσιμο για εμπορική εκμετάλλευση. Μάλιστα, πωλείται έναντι 480.000 δολαρίων.

Αρχικά, η Anthenea προοριζόταν μόνο για ως χώρος φιλοξενίας και λειτουργίας ως ξενοδοχείου. Ο Ducancelle αποφάσισε, όμως, να μοιραστεί το όραμά του για βιώσιμη διαβίωση με το ευρύτερο κοινό.

Είναι μία πραγματικά μαγευτική σουίτα που διαθέτει γυάλινο πάτο που χρησιμεύει ως παράθυρο στον βυθό. Η κατασκευή της είναι πιο σταθερή από ότι μια βάρκα και μπορεί, ανάλογα με το πού είναι αγκυροβολημένη, να αντισταθεί σε έναν κυκλώνα και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε υδάτινο σώμα, σε οποιοδήποτε κλίμα.

Ο ίδιος υποστηρίζει:

“Είναι ένας νέος τρόπος ζωής, μια νέα αντίληψη οικολογικού οικοτόπου. Δεν υπάρχει βενζίνη, δεν υπάρχει ηλεκτρισμός, δεν υπάρχει νερό.

Η Anthenea έχει τη δική της ενέργεια. Διαθέτει πολυτέλεια και άνεση, ενώ εξακολουθεί να είναι φιλική στο περιβάλλον.”

Δες την εκπληκτική αυτή σουίτα!

Δες επίσης: Bond 25: Ανακοινώθηκε ο επίσημος τίτλος της νέας ταινίας του 007

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;