Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Αυτός είναι ο παίκτης που κατέκτησε το μεγαλύτερο έπαθλο στον κόσμο
Κι όμως, μετά από τόσα χρόνια προετοιμασίας κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο έπαθλο στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος".

Το “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” είναι ένα από τα πιο γνωστά τηλεπαιχνίδια γνώσεων. Μάλιστα, είχε προβληθεί και στην Ελλάδα. Κανείς, όμως, παγκοσμίως δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο που κέρδισε αυτός ο δικηγόρος από την Γερμανία.

Μάλιστα, ο εν λόγο δικηγόρος προπονούταν επί 15 ολόκληρα χρόνια στο υπόγειο του σπιτιού του. Τελικά, οι προπονήσεις του βγήκαν σε καλό, καθώς κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο έπαθλο του γνωστού τηλεπαιχνιδιού.

Ο δικηγόρος αυτός είναι ο 35χρονος Γιαν Στροχ. Είχε μανία με το εν λόγω τηλεπαιχνίδι γνώσης που προβάλλεται πολλά χρόνια στη γερμανική τηλεόραση. Τελικά, φέτος, δήλωσε συμμετοχή για πολλοστή φορά και κατάφερε να γίνει αποδεκτή η αίτησή σου.

Τελικά, η αφοσίωσή του επιβραβεύτηκε. Όχι μόνο τον κάλεσαν στο “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, τη Δευτέρα, αλλά έφυγε από εκεί ως μεγάλος νικητής με ένα εκατομμύριο ευρώ! Απίστευτο!

Ο δικηγόρος μετά τη μεγάλη του νίκη ανέφερε στον παρουσιαστή ότι δεν είχε χάσει κανένα από τα 1.407 επεισόδια του παιχνιδιού. Μάλιστα, πολλές φορές έφευγε από οικογενειακές δεξιώσεις για να παρακολουθήσει τα επεισόδια.

Ο Γιαν, μάλιστα, είχε υιοθετήσει και ένα μοναδικό πρόγραμμα εξάσκησης. Μελετούσε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έβλεπε στα επεισόδια. Επίσης, καλούσε τους φίλους του στο ειδικά διαμορφωμένο για το παιχνίδι υπόγειό του για βραδιές “Εκατομμυριούχου”.

Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Bild , δήλωσε:

“Το γεγονός ότι πέρασα σχεδόν 16 χρόνια αναπαριστώντας το σόου αποτέλεσε αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για μένα.

Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν μην πάθω μπλακ-άουτ από το τρακ. Σκέφτηκα ότι όλα θα πάνε καλά και ότι απλά πρέπει να φανταστώ ότι είναι ένα απλό παιχνίδι, στο δικό μου στούντιο.”

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το υπόγειο του σπιτιού του είχε μετατραπεί σε στούντιο που θύμιζε αυτό του τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων. Δεν έλειπε, μάλιστα, και η αναγνωριστική μουσική της εκπομπής.

Όσο για το τι θα κάνει με το έπαθλο;

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε σκοπεύει να παρατήσει τη δικηγορία. Ενώ, μέσα στους στόχους του είναι ένα καινούριο κοστούμι (μάλλον αρκετά ακριβό), ένα ταξίδι στην Αυστραλία και φιλανθρωπίες.

Δες ακόμα: Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στην τηλεόραση με το «The Morning Show»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;