The Big Bang Theory: Θα επιστρέψει η σειρά με νέο κύκλο επεισοδίων;
Μπορεί να έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από το τέλος του The Big Bang Theory, όμως, ήδη υπάρχουν φήμες για ένα reunion μετά από λίγα χρόνια!

Το The Big Bang Theory ήταν μία από τις δημοφιλείς σειρές που μας αποχαιρέτησε φέτος με τον τελευταίο του κύκλο. Όμως, υπάρχει περίπτωση να τους δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από το φινάλε του “The Big Bang Theory”, o σκηνοθέτης, όμως, της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, Μαρκ Σεντρόφσκι, μιλώντας στο Forbes, είπε πως το σόου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων μέσα στα επόμενα χρόνια! Η δήλωση του αυτή μας έχει ενθουσιάσει!

Οι χαρακτήρες έχουν χαραχτεί στην pop κουλτούρα και έχουμε λατρέψει τον Sheldon!

Ο σκηνοθέτης δήλωσε στη συνέντευξή του:

“Πιστεύω πως με αυτούς τους χαρακτήρες, ο κόσμος θα θέλει να δει τι έγινε στις ζωές τους σε μερικά χρόνια. Αν σε πέντε χρόνια ο [δημιουργός της σειράς] Τσάκ Λόρε αποφάσιζε να επαναφέρει μερικούς χαρακτήρες και να ξαναδοκιμάσει κάτι, θα χαιρόμουν πολύ να πάρω μέρος.

Απλώς μια συνέχεια. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψεις με τις ζωές τους και τους χαρακτήρες που προχωρούν μπροστά. Με αυτό σαν δεδομένο, θα πρέπει να έχουν δικό τους σόου με δικό του λόγο ύπαρξης.

Πιστεύω πως είναι καλύτερο να φιλτράρεις λίγο τα πράγματα και να μην βιάζεσαι να το εξαργυρώσεις αμέσως.”

Η σειρά αποτελούσε μία από τις πιο μεγάλες σειρές της Αμερικής, καθώς συγκέντρωνε σε κάθε επεισόδιό της κατά μέσο όρο 18 εκ. τηλεθεατές. Μάλιστα, έχει προβληθεί σε πάρα πολλές χώρες με εξίσου μεγάλη επιτυχία!

Οπότε, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του σκηνοθέτη της σειράς, πρόκειται, μάλλον, για ένα διάλειμμα και θα επισκεφτούμε και πάλι τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο μέλλον! Αφήστε με να ελπίζω, τουλάχιστον!

Δες ακόμα: 10 σειρές που είχαν μεγάλη διάρκεια χωρίς να διατηρήσουν την ποιότητά τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;