Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo
Καιρός: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση!

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στη χώρα, καθώς, σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές και ισχυροί άνεμοι προβλέπονται για αυτό το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Σεπτέμβρη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Δυτική Μακεδονία -Αιγαίο – Νότια Κρήτη

Αρχικά αναμένονται νεφώσεις στη Μακεδονία και το Βορειοδυτικό Αιγαίο, ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπου θα είναι πυκνότερες σε όλα τα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία και από το μεσημέρι στα ορεινά αλλά και ημιορεινές περιοχές της λοιπής ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 17 έως 30, στα δυτικά ηπειρωτικά από 21 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 28, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 20 έως 27, στην Κρήτη από 17 έως 27, ενώ κατά τόπους στη Νότια Κρήτη θα φτάσει και τους 29 με 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ ιδιαίτερα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Αττική

Αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά τις θερμές ώρες της ημέρας έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες κυρίως στα ορεινά του νομού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 28 βαθμούς.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δες ακόμα: Στις ΗΠΑ ανακαλύφθηκε ένα φίδι με… δύο κεφάλια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;