Ποιον «γλεντάει» ο Sin Boy;
Ο τράπερ ενδεχομένως προκαλεί ανυπολόγιστη συναισθηματική αναστάτωση και σύγχυση σε μερίδα των νέων (ηλικιακά) θαυμαστών του που «κολυμπάει» αυτή τη στιγμή στα συμφραζόμενα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν νέο άνθρωπο που γίνεται ξαφνικά ευρέως γνωστός, είναι το να διαχειριστεί τη δημοσιότητά του και να διατηρήσει, για τον ίδιο πρώτα από όλους και όλα, μια σχετική ισορροπία. Μιλάμε για τη βιομηχανία του θεάματος, ας μην εθελοτυφλούμε, λίγο ή πολύ καταλαβαίνουμε τη δυσκολία του να είσαι η τάδε ή η δείνα περσόνα που (πρέπει να) “πουλάει”.

Κατά πως φαίνεται, ο “βομβαρδισμός” που ξεκίνησε από χτες νωρίς το βράδυ ο γνωστός (τ)ράπερ Sin Boy, (Lil Jesus πλέον) συνεχίζεται και σήμερα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και φαντάζομαι πέφτει σαν χίμαιρα μπροστά στα μάτια χιλιάδων εφήβων που σαπορτάρουν κάτω απ’ τις δημοσιεύσεις του, FuckIlluminati, ακολουθώντας πιστά την προτροπή του “Μεσσία” τους.

Ο Sin Boy, που μπήκε με τα μπούνια στην εγχώρια νεανική μουσική σκηνή και μέχρι σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα των fan pages που φτιάχνονται στο όνομά του, έχει κηρύξει κανονικό πόλεμο στο “σύστημα”, αποφασίζοντας, όπως δείχνουν τα stories του, να το πάει μέχρι τέρμα.

Εδώ και δύο μέρες, λοιπόν, επιδίδεται σε ένα συρφετό ανησυχητικών δηλώσεων, εξαπολύει λεκτικές επιθέσεις κατά πάντων, προειδοποιεί ότι σκοπεύουν να τον δολοφονήσουν στην Amita Motion (!), αποκαλύπτει ότι του έχουν κλέψει τα ακυκλοφόρητα tracks, ταυτίζεται με τον Μάικλ Τζάκσον, λέει ότι τον έχουν παγιδέψει τα συμφωνητικά, τα βάζει με τον Πούτιν, με τον Τραμπ, με τον Μητσοτάκη, τη Φουρέιρα, τον Αντετοκούνμπο, τον Παντελίδη… Για την ακρίβεια δεν τα βάζει με τον Παντελίδη, υπονοεί μάλλον ότι ο εκλιπών λαϊκός καλλιτέχνης δεν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αλλά δολοφονήθηκε από τους Illuminati (!), όπως όλοι οι πετυχημένοι του χώρου.

Γράφει απειλές κατά άπαντες δημοσιογράφους, προειδοποιώντας ότι θα βρεθεί κάτω από τα σπίτια μας, αν αυτά που λέμε δε συμπίπτουν με την “αλήθεια” του, κι όλα αυτά στον απόηχο ενός λόγου που (θέλει να) θυμίζει “αποκάλυψη”, που αναπαράγει συνωμοσίες και παράγει ανασφάλεια και σύγχυση, ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες ηλικίες, που έχουν ανάγκη από μέντορα, σε μια εποχή που το να βρεις την ταυτότητα και τη θέση σου στον κόσμο είναι το δυσκολότερο όλων.

Ο Sin Boy παίζει -ή θεωρεί ότι παίζει- απροκάλυπτα αυτή τη στιγμή το “παιχνίδι του συστήματος”, κάνοντας print screen τίτλους άρθρων που γράφονται γι’ αυτόν όλη μέρα, πειραματίζεται με τα όρια της ελευθερίας λόγου, βωμολοχεί ασύστολα για τις μανάδες όλων και ενδεχομένως, προκαλεί ανυπολόγιστη συναισθηματική αναστάτωση σε ανθρώπους που κολυμπάνε στα συμφραζόμενα και παλεύουν να καταλάβουν τι εννοεί και αν εννοεί αυτά που λέει.

Δεν υπάρχει λόγος ΟΥΤΕ να αναπαράγουμε αυτά που λένε άλλοι για εκείνον over Twitter ή Instagram, ΟΥΤΕ να πηγαίνουμε κάτω από τις δημοσιεύσεις του και να ξερνάμε μίσος, ΟΥΤΕ να τον βάζουμε στο εδώλιο.

“Ο Sin Boy σας γλεντάει” , “Ο Sin Boy είναι ο μπαμπάς όλων σας”, μην το αφήνετε να συμβαίνει.

Μην σας “γλεντάει” κανείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;