Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στους Ιχθείς από το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στους Ιχθείς πρωί 14ης Σεπτεμβρίου

Ακολουθώντας τη ροή…

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά με τις εναλλαγές στις αποχρώσεις της μέρα με τη μέρα. Φθάνοντας δε προς το τέλος της, το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτέμβρη, προσδίδει ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση στη ζωή μας.

Πανσέληνος στις 7.31’ πμ την 14η Σεπτεμβρίου, λοιπόν…

Υπερβολή στο όνειρο, στο όραμα, στις προσδοκίες, μπορεί να φέρει αυτή η Σελήνη.

Η ρομαντική διάθεση, συγκινεί και προκαλεί όμορφες συναντήσεις.

Η καλλιτεχνική έμπνευση ανθίζει, το δημιουργικό μας έργο αποδίδει.

Η συμπόνια, η σύμπνοια, η γενναιοδωρία, η προσφορά, είναι στοιχεία που καλλιεργούνται και μας κάνουν να συμπεριφερθούμε γενναιόδωρα προς τον συνάνθρωπο, τη φύση, το περιβάλλον.

Προσοχή θα χρειαστεί σε υποσχέσεις που δίδονται, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν αντίκρισμα.

Βασικά της χαρακτηριστικά είναι:

– Η μεταφυσική της χροιά που τονίζεται από την σύνοδο Αφροδίτης και Ερμή στην τελευταία ζωδιακή μοίρα της Παρθένου και σε σύνοδο με την Ίσιδα (θα αναφερθούμε ειδικά την συγκεκριμένη ημέρα)

– Το ταυ τετράγωνο του Άρη σε αντίθεση προς τον Ποσειδώνα και τετράγωνο προς τον Δία

– Ο αντιθετικός πόλος Παρθένου- Ιχθύων, που υποστηρίζεται από τους πλανήτες στην Παρθένο και τον ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο σε αντίθεση με τη Σελήνη, τον Ποσειδώνα, τη Μαύρη Σελήνη, το Βέρτεξ και τον Κλήρο της Τύχης στους Ιχθείς

– Η ουτοπία αντιμάχεται την πραγματικότητα

– Θετικό σημείο η στήριξη της Πανσελήνου από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

– Έμφαση στο μεταβλητό στοιχείο, στους άξονες του ωροσκοπίου και στην πλειοψηφία πλανητών, περιγράφει την ρευστότητα των καταστάσεων, έντονη φόρτιση συγκινήσεων, εναλλαγή διαθέσεων.

Σε ένα κλίμα όπου το γήινο στοιχείο εναλλάσσεται με το πνευματικό, η ρεαλιστική θεώρηση με την μεταφυσική προσέγγιση και η πρακτική σκέψη με την ευαισθησία της ψυχής, η πρόκληση είναι να αντιληφθούμε τις αντιθέσεις μέσα μας και στην ζωή γύρω μας και να βιώσουμε με όλο μας το «είναι» το ρευστό και εφήμερο των πραγμάτων που μας απασχολούν.

Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσουμε κατά μέρος της μιζέρια, την μικροψυχία, την γκρίνια, την ενοχή, το παράπονο, την ανακύκλωση χαμένων υποθέσεων.

Ένα ιδιαίτερο πνευματικό μήνυμα υπογραμμίζει το φεγγάρι του Σεπτέμβρη, λίγο πριν την αλλαγή εποχής.

Έχουμε το πολύτιμο αυτό δώρο, ας το αδράξουμε και ας αναζητήσουμε το εσωτερικό μας φως!

Καλή μας δύναμη!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Ανακαλύψτε την ρομαντική και ευαίσθητη πτυχή σας. Σταματήστε για λίγο την ταχύτητα και την παρόρμηση, επιμένοντας σε πιο συναισθηματικές εμπειρίες, κυρίως μέσω της δημιουργικής έμπνευσης και μίας τρυφερής συντροφιάς.

Συναισθανθείτε όσους υποφέρουν αυτή την περίοδο, ή είναι μόνοι. Αναζητήστε την εσωτερική σας μοναξιά και τους λόγους που σας ωθούν να ονειρεύεστε.

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει μοιάζουν κουραστικές, με χαμηλές απολαβές, αλλά ένα κίνητρο που θα σας συγκινεί πραγματικά, θα γίνει η αιτία να προσπαθήσετε με επιμονή. Υπάρχει άμεση ανάγκη να δείτε πιο πρακτικά την ζωή σας, απαιτώντας να αποδώσει η θέση σας, η φήμη σας ή οι ιδέες που καλλιεργείτε.

Σχεδιάστε ένα στόχο, ακόμη κι αν είναι μακρινός. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε να παλέψετε εσείς και μόνο εσείς, για τις ευκαιρίες της ζωής σας. Θα διαπιστώσετε πως θα είστε νικητές, αρκεί να μην παρασυρθείτε από αναστολές.

Ταύρος

Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνετε όνειρα και να τα μοιραστείτε με αγαπημένους σας φίλους.

Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε θα συναντήσετε ομοϊδεάτες ικανούς να συμμεριστούν τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν στήριξη, είτε και συμπαράσταση ουσιαστική.

Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα όνειρά σας δεν θα σας είναι πλέον χρήσιμα. Κάποια άλλα, θα ανακαλύψετε πως δεν πραγματοποιούνται.

Θεωρήστε τον εαυτό σας αρκετά ευνοημένο, αφού οι πλανήτες στο γήινο τρίγωνο, απαιτούν περισσότερες δημιουργικές ευκαιρίες. Επομένως, γνωρίζετε πως είναι στο χέρι σας να διευρύνετε τα ταλέντα σας, να τα αξιοποιήσετε και να βγείτε ωφελημένοι από αυτά.

Περιορίστε τις λανθασμένες προσκολλήσεις ή φοβίες του χθες, συζητήστε συναισθηματικά με όσους μπορούν να αντιληφθούν τις ευαισθησίες σας. Χαρείτε την αγάπη και τον έρωτα, ή αν είστε μόνοι, επιδιώξτε μία ερωτική προσέγγιση. Έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Δίδυμοι

Θα επιδιώξετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των ημερών, αφού βιώνετε μία περίοδο με αποδέσμευση από το χθες και στροφή προς νέες επιλογές, σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Πανσέληνος συνιστά να επικεντρωθείτε στην καριέρα και να προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε τους στόχους σας εκεί. Αν ακόμη όλα φαίνονται μακρινά στην επίτευξη, μην απογοητευθείτε. Οραματιστείτε ό,τι φιλοδοξείτε να πετύχετε.

Ένας γονέας όμως, ή μία κοινωνική γνωριμία μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν, ηθελημένα ή μη… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε βαρύτητα στα προσωπικά σας παράπονα. Μην ανακυκλώνετε με την οικογένεια λεπτομέρειες που ωθούν σε ένταση.

Δώστε βάρος στην διασφάλισή σας, μέσα από μία γόνιμη προσπάθεια που θα αποδώσει και για σας και για τους οικείους σας. Απλά, μελετήστε καλά τα βήματά σας, οργανωθείτε σωστά, επικεντρωθείτε στην εργασία σας και τα καθήκοντά σας.

Θα έρθουν οι απολαβές, ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμη…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;