Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στους Ιχθείς από το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως η Πανσέληνος αυτή σας δημιουργεί πρόβλημα. Σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας, σας απογειώνει λοιπόν και σας οδηγεί σε ταξίδια, οραματισμούς ή μία έμπνευση που θα προσφέρει γνώση και νέους ορίζοντες αναζήτησης.

Αν έχετε νομικές αδυναμίες, προσοχή λίγο αυτό το διάστημα, αλλά μπορεί να κλείσετε υποθέσεις, με μεθοδικό τρόπο.

Έχοντας σε έξαρση τις συγκινήσεις, ερωτευθείτε! Τολμήστε να αγγίξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και κατακτήστε το!

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκδηλώστε τα τρυφερά σας αισθήματα και εκφραστείτε ζεστά.

Αποφύγετε κάθε παράπονο όμως αυτές τις μέρες. Ξεπεράστε ανούσιες λεπτομέρειες, αποφύγετε να αναφέρεστε σε θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί.

Η μοναχικότητα κάποιων ανθρώπων ενδέχεται όμως να σας δημιουργήσει άγχος. Μην παίρνετε την ευθύνη για όλους, δεν μπορείτε να τους προστατεύετε πάντα.

Λέων

Αν είστε ερωτευμένοι, την περίοδο αυτή η δύναμη του πάθους για την σχέση σας πρέπει να διανθιστεί με ρομαντικές πινελιές, διαφορετικά θα περάσετε μία κρίση που ίσως μειώσει τελικά το ενδιαφέρον για το ταίρι σας ή από εκείνο προς εσάς. Δοκιμάστε να έχετε προσωπικές στιγμές με ένα όμορφο δείπνο, κεριά ή ό,τι άλλο σας δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα.

Σε πιο πρακτικά ζητήματα, εξετάζοντας σχέδια για να κάνετε αποταμίευση, ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αν έχετε ήδη κάποια χρήματα επενδυμένα, θα βρεθείτε σε μία περίοδο που δεν θα ξέρετε πώς ακριβώς να κινηθείτε. Στις οικονομικές δραστηριότητες προσπαθήστε με προσοχή να κάνετε επιλογές και μην απογοητεύεστε αν ακόμη τα αποτελέσματα δεν είναι στο ύψος που τα θέλετε.

Η αγωνία για ένα πρόσωπο που ανήκει στον οικογενειακό σας κύκλο, σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Καλλιεργείστε ένα κλίμα αισιοδοξίας στις σχέσεις σας. Χαρείτε την στιγμή!

Παρθένος

Ενδιαφέρουσα η Πανσέληνος, αφού συνδέεται άμεσα με σας. Με λογική και επιμελή προσπάθεια, είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες σχετικά με τα αισθηματικά σας θέματα και τις επιθυμίες να ξεχωρίσετε μέσα από μία σχέση.

Αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη και ίσως την υπερβολή και την έμφαση που δίνετε σε λεπτομέρειες. Καθώς κατά την περίοδο αυτή δεν πρέπει να είστε χαλαροί, επιδιώξτε να κατανοήσετε τις ευθύνες σας, παίρνοντας παράδειγμα από την προσφορά του συντρόφου σας και κερδίζοντας μία πληρότητα με την παρουσία του.

Αφεθείτε λίγο περισσότερο στις ρομαντικές πινελιές αυτών των ημερών.

Χαλαρώστε με το ταίρι σας.

Ονειρευτείτε.

Στα πρακτικά ζητήματα, ευνοείστε από τον Ήλιο στο ζώδιό σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας, αλλά και την προβολή σας. Μία αξιόλογη γνωριμία θα στηρίξει τις ιδέες σας!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;