Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ακυρώνεται η συναυλία του «Μαζί για το Παιδί» στο Ηρώδειο – Η ανακοίνωση

Από neolaia.gr Team 9 Σεπτεμβρίου 2019

Η επίσημη ανακοίνωση της ένωσης

Ακυρώθηκε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, η συναυλία «Μαζί για το Παιδί», που θα έδινε αύριο, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο.

Την ακύρωση της συναυλίας επικυρώνει με επίσημη ανακοίνωση, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», λίγο μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του αγαπημένου καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 63 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»:

«Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης, στο Ηρώδειο, για αύριο 10 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα ενίσχυαν το πρόγραμμα σίτισης άπορων παιδιών, ακυρώνεται. Εντός δύο εβδομάδων (από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου) μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας ή να τα δωρίσετε στην Ένωση συνδράμοντας το έργο της.

Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλούνται να στείλουν email στο [email protected] δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους και γράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την διεύθυνσή τους για να τους σταλεί η σχετική απόδειξη δωρεάς. Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να στείλουν email στο [email protected] δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους ώστε να πιστωθεί στην κάρτα τους το ανάλογο ποσό.

Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλούνται να τηλεφωνούν στο 210 7234567 και να ενημερώνουν για την πρόθεση δωρεάς. Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους».

Δείτε ακόμα: Τσίπρας και Μητσοτάκης αποχαιρετούν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486