Αλλάζει ο καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι από σήμερα το απόγευμα - Σε ποιες περιοχές
Βροχές, καταιγίδες μέχρι και χαλάζι προβλέπει από σήμερα το απόγευμα το meteo - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού!

Αλλάζει το σκηνικό καιρού, αφού σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές, καταιγίδες, ακόμα και χαλαζοπτώσεις προβλέπονται από σήμερα το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα μάλιστα, όπως αναφέρει το meteo.gr, αναμένονται έντονες βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σήμερα στα ηπειρωτικά και συγκεκριμένα στην Ήπειρο, τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, στα ορεινά και ημιορεινά κεντρικά ηπειρωτικά, καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που επισημαίνει ότι ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας κατά τη διάρκεια των φαινομένων, δηλαδή τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Η αναλυτική πρόγνωση καιρού από το meteo:

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης 10/09 στα ηπειρωτικά και συγκεκριμένα στην Ήπειρο, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά και ημιορεινά κεντρικά ηπειρωτικά, αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου (Χάρτης 1). Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βόρεια.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται κατά τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας κατά τη διάρκεια των φαινομένων, δηλαδή τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης 10/09 (Χάρτης 2). Για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της υπηρεσίας ROADS του Meteo.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;