Michael Schumacher: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Παρίσι για ειδική θεραπεία
Ο Michael Schumacher βρίσκεται στο Παρίσι για να κάνει κυτταροθεραπεία, σύμφωνα με τη "Le Parisien".

Η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher μετά τον τραυματισμό του φαίνεται να πηγαίνει προς το καλύτερο. Μάλιστα, ο γνωστός πιλότος της Formula 1 θα ακολουθήσει μία πρωτοποριακή θεραπεία σε νοσοκομείο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, ο πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι με ασθενοφόρο από τη Γενεύη σε νοσοκομείο στο Παρίσι για θεραπεία στα χέρια του ειδικευμένου στην κυτταροθεραπεία γιατρού Φιλίπ Μενασέ.

Ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε στις 16.40 ώρα Ελλάδος στο νοσοκομείο “Ζορζ Πομπιντού”. Η εφημερίδα αναφέρει, ότι ο Schumacher μεταφέρθηκε με φορείο και ότι το πρόσωπο και το σώμα του ήταν καλυμμένα με ύφασμα, για να μη γίνει αντιληπτός. Επιπλέον, το φορείο συνόδευαν από το ασθενοφόρο μέχρι το κτίριο του νοσοκομείου τουλάχιστον δέκα άτομα.

Η “Le Parisien’” γράφει, ότι ο Michael Schumacher εισήχθη στην Καρδιοχειρουργική και Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Εκεί φημολογείται ότι θα τον αναλάβει ο διάσημος καρδιοχειρουργός Φιλίπ Μενασέ. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η θεραπεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη. Και ο Schumacher θα αποχωρήσει την Τετάρτη από το νοσοκομείο.

Ο Μενασέ είναι ειδικός στην κυτταροθεραπεία σε περιπτώσεις ανεπάρκειας καρδιάς. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος γιατρός που είχε κάνει το 2014 μεταμόσχευση εμβρυικών κυττάρων από ξένους δότες στην καρδιά ενός ασθενή, που είχε πάθει έμφραγμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε η γαλλική εφημερίδα, ο Schumacher κάνει εδώ και μεγάλο διάστημα κυτταροθεραπεία, η οποία λειτουργεί αποτρεπτικά στις φλεγμονές. Μάλιστα, έχει επισκεφτεί μέσα στο 2019 άλλες δύο φορές το νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού στο πλαίσιο αυτής της αγωγής.

Για όσους δε θυμούνται το χρονικό του τραυματισμού του γνωστού πιλότου της Formula 1, o Michael Schumacher υπέστη στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ένα πολύ σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις. Από τότε βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης στη βίλα του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης και δεν έχει εμφανιστεί στη δημοσιότητα.

Δες ακόμα: Michael Schumacher: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;