Οι G2 Esports, Πρωταθλητές LEC Summer Split 2019!
Με νίκη απέναντι στους Fnatic κέρδισαν το 2ο συνεχόμενό τους Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends!

Η ομάδα της G2 Esports στέφθηκε για δεύτερη χρονιά Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο League of Legends, στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής σε ένα κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α. Η νίκη αυτή συνέπεσε με την ανακοίνωση της ομάδας σχετικά με τη νέα συνεργασία της με το Red Bull και τα κοινά τους μελλοντικά σχέδια.

Ο τελικός, ενάντια στην ομάδα Fnatic, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 10.000 θεατών που βρέθηκαν στο Ο.Α.Κ.Α, αλλά και των εκατομμυρίων LOL fans που τον παρακολούθησαν online. Οι ομάδες παίρνανε εν’ αλλάξ τις νίκες των games με πρώτη αυτή από τους Fnatic! Κάθε game είχε τις δικές του μοναδικές στιγμές. Οι επιλογές που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι, οι κορυφαίες επιδόσεις και η προτεραιότητα που δόθηκε στο Top lane στο δεύτερο παιχνίδι, η -από τα πρώτα κιόλας λεπτά- μεγάλη πίεση που είδαμε στο τρίτο παιχνίδι, και η απίστευτη απόδοση των G2 στο τέταρτο και πέμπτο παιχνίδι. Οι G2 κυριάρχησαν τελικά με 3–2 παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό και οι Perkz, Jankos, Mikyx, Wunder και Caps, σήκωσαν ξανά το τρόπαιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης League of Legends.

Με φοβερό επαγγελματισμό, μεγάλη προσήλωση και στρατηγικό σχεδιασμό αντίστοιχο με έναν αγώνα σκάκι, οι εκπληκτικές επιδόσεις των G2 στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους διεθνείς αντιπάλους του Worlds 19. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα…

Πληροφορίες για την ομάδα G2 Esports:

H G2 Esports είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες esports, καθώς συνδυάζουν μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Ιδρύθηκε από τους Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, και τον βετεράνο esports entrepreneur και επενδυτή, Jens Hilgers το 2014 και έκτοτε είναι σταθερά μια από τις τοπ 5 πιο πετυχημένες ομάδες esports, με δεκάδες νίκες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και με roster 50+ παίκτες σε 9 ομάδες.

Games:

Apex Legends, League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Fortnite, Rainbow Six Siege, Rocket League and PUBG.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;