Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το μήνυμα του γνωστού ηθοποιού κατά του bullying
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με μία ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το δικό του μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά και για το bullying.

Τα σχολεία ξεκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με πολλά παιδιά να πηγαίνουν πρώτη μέρα στο σχολείο. Πολλοί διάσημοι θέλησαν να στείλουν το μήνυμα τους για τη μέρα αυτή. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση.

Ο γνωστός ηθοποιός, πέρα από τo δικό του μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ήθελε να δώσει και ένα ηχηρό μήνυμα για τον σχολικό εκφοβισμό. Και η ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αξίζει μία ματιά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε:

“Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού! Περνάνε τα χρόνια. Πώς γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; Μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον ή να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπούλινγκ. Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε. Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σόσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπούλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους, στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. Ώρα να σταματήσει! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας!”

Δες τη σχετική ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια 🙂 πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια ?μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω !!! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ ! Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία ,αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε !!! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους ,σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας !!!!!!#stopbullying #friendshipgoals #future

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

Δες ακόμα: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ρωτήθηκε για τις φήμες περί νέου έρωτα και έφυγε εκνευρισμένος! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;