The Voice: Η αναζήτηση για τον τέταρτο κριτή συνεχίζεται
Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον τέταρτο κριτή του The Voice!

Μετά τις δύο ηχηρές απουσίες από το The Voice, η παραγωγή έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς για να βρει τον κατάλληλο παρουσιαστή, αλλά και τον τέταρτο κριτή (coach) του δημοφιλούς σόου. Όμως, έχουν ακουστεί πολλά και είμαστε εδώ για να τα μεταφέρουμε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου από την εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου”, πρόταση για τη θέση του κριτή για τον φετινό κύκλο του The Voice έχει δεχθεί ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και η Πάολα. Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, είπε ότι και οι δύο είπαν το μεγάλο “όχι” στην παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είτε τα εξής:

“Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει δεχτεί πρόταση για κριτής στο The Voice, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει τη δεδομένη στιγμή λόγω πολλών υποχρεώσεων.”

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε:

“Έγινε πρόταση και στην Πάολα, αλλά η Πάολα δεν θέλει να κάνει τηλεόραση. Ήθελαν Πάολα, Ρέμο, δεν έχουν κανέναν από τους δύο.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: The Voice: Ποιοι απέρριψαν τη θέση του κριτή στο δημοφιλές σόου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;