Burger Fest: Tο μεγαλύτερο food festival της Αθήνας επιστρέφει για τέταρτη χρονιά
O απόλυτος θεσμός του burger επιστρέφει με δύο απολαυστικά burgero-τριήμερα στις 13/14/15 και στις 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ στο Γκάζι

Ξεκαλοκαιριάζουμε σιγά-σιγά και η Αθήνα ετοιμάζεται να μετατραπεί για ακόμη μια χρονιά σε φθινοπωρινή μεγαλούπολη, έτοιμη να αγκαλιάσει τη μελαγχολία, τη ρουτίνα και τις αλλεπάλληλες τρέλες μας.

Έχουμε επανέλθει κανονικά και με τον νόμο στην καθημερινότητα, στη σχολή, στη δουλειά, στο τρέξιμο και δε συμμαζεύεται. Back to base με τα όλα του.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, μικρές αφορμές για να ξε-σκάσεις και να το ζήσεις λίγο, (γιατί ήδη σου λείπει το καλοκαίρι), τότε να ξέρεις ότι σε δύο μέρες από τώρα ξεκινά το Burger Fest 2019, ο απόλυτος θεσμός που φέρνει κοντά την παρέα και εγγυάται το τρίπτυχο της διασκέδασης: Burger – Μπύρες – Μουσική.

Και στα λέω όλα αυτά για να μην αναρωτιέσαι και πολύ τι θα κάνεις τα τριήμερα 13/14/15 και 20/21/22 αυτού του μήνα, γιατί όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ., όπου θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης, Burger Festival.

Το Burger Fest αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια το κορυφαίο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers και μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες για να μας μυήσει στον κόσμο του burger, να μας προσφέρει λαχταριστές γεύσεις και στιγμές, άφθονη μπύρα και φυσικά εκλεκτές μουσικές σε ένα ιδιαίτερο live stage.

O μεγάλος θεσμός των απανταχού burger εραστών επιστρέφει με δύο γευστικά burgero-τριήμερα στις 13/14/15 καθώς και στις 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Γκάζι για να οργιάσουν οι γευστικοί μας κάλυκες και όλα αυτά με την πιο τρελή μουσική υπόκρουση.

Δώσε βάση, λοιπόν:

Στο φετινό Burger Fest, θα συναντήσουμε συνολικά 17 εκθέτες φαγητού, 13 από τα μεγαλύτερα και πιο καταξιωμένα burger houses της πόλης, ενώ από το μενού, δε θα λείψουν βέβαια οι Vegan & Vegetarian επιλογές.

Ει, ψιτ, δεν τελειώσαμε ακόμα: Στο Burger Fest 2019 θα μας περιμένει επίσης ένα φανταστικό Potato house, το απόλυτο περίπτερο που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ποικιλία από τηγανητές πατάτες, ενώ θα πραγματοποιηθούν επίσης Burger challenges για το κοινό. Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει!

Όσο για τους λάτρεις του γλυκού… (ναι, για όλους εμάς μιλάω, που έχουμε δύο στομάχια, ένα αλμυρό και ένα γλυκό), θα υπάρχουν 3 Sweet corners με μοναδικά παγωτά και γλυκά, έτσι για να απογειώσουμε την απόλαυση λίγο παραπάνω.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ… Ο θεσμός της διασκέδασης και του φαγητού θα συμπληρωθεί με άφθονο ποτό και μπύρα να ρέουν, οπότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα στο Cocktail bar.

Για ακόμη μια χρονιά, λοιπόν, το Burger Fest παραμένει πιστό στην αγάπη του για το εξαιρετικό φαγητό, τις γευστικές εμπειρίες, αλλά και την μουσική που γίνονται αφορμή για μια ακόμα σπουδαία συνάντηση με το κοινό της Αθήνας.

Επειδή, όμως, όταν συνδυάζονται οι απολαύσεις είναι που η διάθεση χτυπάει κόκκινο, τι θα ήταν το Burger Fest χωρίς μουσική;

Τις λαχταριστές γεύσεις του Burger Fest, έρχεται να συνοδεύσει, λοιπόν, ένα εκρηκτικό line up καλλιτεχνών μαζί με πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.

Μουσικάρες στο live stage του Burger Fest 2019:

Παρασκευή 13/09: Asian Dub Foundation – Cayetano – Kill Emil

Asian Dub Foundation

Η πρώτη μέρα του μουσικού προγράμματος του Burger Fest 2019, ξεκινά ανατρεπτικά και δυναμικά με την παρουσία των Asian Dub Foundation! Η εκρηκτική αυτή μουσική κολεκτίβα, με τις μοναδικές Live εμφανίσεις της, προσγειώνεται στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου για το opening της 4ης μεγάλης γιορτής του burger! Λίγο πριν ο Dj & παραγωγός Cayetano αναλαμβάνει τα decks του Burger Fest για ένα dub, trip- hop electronica show που μόνο αυτός ξέρει να προσφέρει. O Kill Emil θα σκορπίσει στο Αμαξοστάσιο τους ξεχωριστούς και ανεβαστικούς hip hop ρυθμούς του διανθισμένους από εκλεπτυσμένα beats, θετικά grooves και ζεστά loops.

Σάββατο 14/9: Eisvoleas & band – Twinsanity

Eisvoleas

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, headliner είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Eisvoleas θα ξεσηκώσει το κοινό του Burger Fest με το ολόφρεσκο και πρωτοποριακό μουσικό του μείγμα που “παντρεύει” τον δυναμισμό της hip hop με την ελληνική λαϊκή μουσική και άλλες μουσικές του κόσμου. Νωρίτερα την βραδιά θα έχουν προετοιμάσει οι Twinsanity, χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της ελληνικής underground hip hop σκηνής που θα γεμίσουν το το αμαξοστάσιο με τις συνειδητοποιημένες και δυναμικές τους ρίμες.

Twinsanity

Κυριακή 15/9: Μαρίνα Σάττι – Street Outdoors Soundsystem – Atomic Love

Μαρίνα Σάττι

Η χαρισματική Μαρίνα Σάττι έρχεται στο live stage του φεστιβάλ στις 15/09 και φέρνει μαζί την ατμοσφαιρική μελωδία της. Νωρίτερα εκείνο το βράδυ, οι Atomic Love θα μας “ταξιδέψουν” με ένα ηχητικό κράμα από indie μελωδίες με ψυχεδελικές κιθαριστικές δόσεις, ενώ ο χώρος θα γεμίσει λίγο νωρίτερα από τους δυναμικούς ήχους του DJ crew των Street Outdoors Soundsystem, όπου θα καταλάβει τη σκηνή για να μας συναρπάσει με τη σύγχρονη house, disco και techno του.

Atomic Love

Παρασκευή 20/9: Wedding Singers – Bejeezus – Yakuza Six

Yakuza Six

Στις 20 Σεπτεμβρίου ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως με 3 μπάντες που ζουν κι αναπνέουν γι’ αυτό τον σκοπό. Οι Yakuza Six αποτελούν μια ασταμάτητη live μηχανή που θα ανέβει στο stage για να εκτοξεύσει την ενέργεια στο κόκκινο και να προσφέρει ένα ατέλειωτο χορευτικό party με τις εκρηκτικές επιλογές από pop, alternative rock και hot RnB & dance, ενώ οι Bejeezus θα μας απογειώσουν με τους pop, swing, latin & rock ‘n’ roll ρυθμούς τους, έτσι για να μη σταματήσουμε να χορεύουμε. Τέλος, οι Wedding Singers, η γνωστή cover μπάντα, θα παρουσιάσει στη σκηνή του Burger Fest ένα μοναδικό dance, electronica show.

Σάββατο 21/9: Delinquent Habits – Blend Mishkin & Roots Evolution

Delinquent Habits

Τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, οι Delinquent Habits έρχονται στο live stage του Burger Fest κατευθείαν από το Los Angeles και αναμένεται να μας συναρπάσουν με τη μελωδική latin rap που τους έκανε γνωστούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το κλίμα την μέρα εκείνη θα έχει ζεσταθεί από νωρίς, καθώς ο Blend Mishkin και η τρομερή αυτή δύναμη που ακούει στο όνομα Roots Evolution, θα σαρώσουν το αμαξοστάσιο με τους Ska, Rock Steady, dub και Dancehall ήχους που μετατρέπουν κάθε live σε χορευτική αρένα.

Κυριακή 22/9: Inco – Closing Party

Με τους υπέροχους pop rock ρυθμούς των Inco, θα κλείσει η τελευταία μέρα του φεστιβάλ, λίγο πριν γίνει το μεγάλο Closing Party.

Οι περισσότεροι ανάμεσα μας περιμένουμε πώς και πώς το Burger fest 2019 για να ζήσουμε δύο απολαυστικότατα τριήμερα, γεμάτα μουσικό παλμό, γεύσεις, υπέροχη ενέργεια, happenings και χαμόγελα.

Στις 13-14-15 και 20-21-22 Σεπτεμβρίου, απλώς ακολουθούμε τη μυρωδιά και πέφτουμε πάνω στο Αμαξοστάσιο!

Ω, θεοί των burgers και της μουσικής, αναμείνατε!

Infos:

Burger Fest | Αθήνα 2019

Παρασκευή έως Κυριακή

13/14/15 & 20/21/22 Σεπτεμβρίου

Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.

Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17:00 – 00:00

Σαββάτο 13:00 – 01:00

Κυριακή 13:00 – 01:00

Αιτήσεις – Συμμετοχές | burger houses:

M: 6945075523
E – mail: info@burgerfest.gr
Url: https://burgerfest.gr

Hyperlinks:

Official Url: http://burgerfest.gr/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/burgerfestgr/
Official Instagram Page: https://www.instagram.com/burgerfest_gr/
Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2153265131375984/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;