Η Monopoly αλλάζει (κυριολεκτικά) πρόσωπο!
Η νέα ειδική έκδοση του επιτραπέζιου Monopoly μας συστήνει την "κυρία Monopoly"!

Η Monopoly αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και κλασσικά επιτραπέζια. Ιδιαίτερα, η φιγούρα του Mr Monopoly είναι η πιο αναγνωρίσιμη φιγούρα από επιτραπέζιο παιχνίδι και, αμέσως, μόλις τη δεις αναγνωρίζεις από πιο παιχνίδι είναι. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει!

Η γνωστή εταιρεία που κατασκευάζει τα εν λόγω παιχνίδια περνάει στη δημιουργία επιτραπέζιου με την “κυρία Monopoly”. Σε αυτή τη σειρά επιτραπέζιων αντί για σπίτια και οικόπεδα, οι παίκτες θα αγοράζουν αγαθά και γυναικείες εφευρέσεις. Μερικά από αυτά είναι το WiFi, αλλά και άλλα αγαθά.

Στη συγκεκριμένη παρτίδα που από αυτόν τον μήνα διατίθεται σε ορισμένες χώρες, οι γυναίκες παίκτριες θα ξεκινούν με 240 δολάρια και οι άνδρες με 200. Αυτό πρόκειται και για ένα κοινωνικό μήνυμα που θέλει να δείξει την αναντιστοιχία στους μισθούς των δύο φύλων στην αγορά εργασίας.

Η νέα Monopoly διατίθεται, ήδη, σε ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Καναδά, Βέλγιο και Αυστραλία. Και πρόκειται για μια ακόμη ειδική έκδοση, όπως αυτές που κυκλοφόρησαν για το Game of Thrones, το Star Wars, τα Pokemon και άλλα γνωστά brands.

Δες ένα σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Monopoly: Τι έπρεπε πραγματικά να συμβεί όταν έπεφτες στην «Ελεύθερη Στάθμευση»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;