Νόνη Δούνια: Τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά της με την εκλογή της στη Βουλή;

Από neolaia.gr Team 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η Νόνη Δούνια μιλάει για τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της μετά την εκλογή της στη Βουλή.

Η Νόνη Δούνια είναι μία από τις γυναίκες της νέας Βουλής που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη. Ιδιαίτερα οι στυλιστικές της επιλογές έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Έτσι, η ίδια μίλησε για όλα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Η Νόνη Δούνια, που εκλέχθηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε τα εξής σε ότι αφορά με την αλλαγή στη ζωή της μετά την εκλογή της:

«Προσπαθώ να βρω μια τους ρυθμούς μου και να φτιάξω μια νέα ρουτίνα, γιατί μια μαμά οφείλει να έχει μια ρουτίνα συγκεκριμένη. Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια.

Θα σηκωθώ στις 6 το πρωί, θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Για κάποιους μετά την εκλογή μου έγινα από Νόνη, κυρία Δούνια, το καταλαβαίνω, αλλά με ξενίζει όπως το «κυρία Νόνη» από τους φίλους των παιδιών μου.

Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί με τις ενδυματολογικές μου προτάσεις. Συζητήθηκε πολύ το μωβ κοστούμι, ένα κοστούμι είναι, αλλά το χρώμα έκανε τη διαφορά. Δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα, έχω βγάλει όλα τα κλασικά ρούχα που είχα και τα συνδυάζω. Έχω τη δυνατότητα να δανείζομαι από ελληνικές εταιρίες ρούχα, για να τις προβάλλουμε.

Θα μετρήσω τη γνώμη του συζύγου μου για τα ρούχα μου. Εκείνος είναι πιο συντηρητικός, περισσότερο ακούω την κόρη μας. Ο άντρας μου και η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Χρειάζεται και από τους δύο θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα πεντάλεπτο, δεκάλεπτο με τον άνθρωπό σου που να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι η σχέση θα προχωρήσει πολύ καλά. Κάθε μέρα θα πιούμε με τον άντρα μου τον καφέ μας στο μπαλκόνι, για να βρεθούμε.

Μπορεί να κοιμηθούμε τσακωμένοι, περισσότερο εγώ κρατάω μούτρα, ο άντρας μου έρχεται να τα βρούμε, ευτυχώς Παναγία μου. Το πιο ωραίο όταν έχει ένα ζευγάρι διαφωνία είναι να βγαίνω έξω, που δεν μπορείς να κάνεις “τέρατα” και δεν είναι εκεί τα παιδιά.»

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες επίσης: Νόνη Δούνια: Η πρώτη της φωτογραφία από το Κοινοβούλιο μετά την εκλογή της!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486