4+1 μαθήματα που διδάσκουν τα ελληνικά ταξί
Το μόνο ίδρυμα που σε πιστοποιεί πραγματικά είναι το Μεγάλο Σχολείο της Ζωής, και οι καθηγητές εκεί χρεώνουν διπλά την ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα.

Εάν από τον Διαφωτισμό μέχρι σήμερα, ο στόχος της Ανθρωπότητας είναι η απόλυτη Γνώση, τότε το μέλλον μας μπορεί να σωθεί μόνο μέσα στο κίτρινο τετράτροχο διδασκαλείο, που ονομάζεται ΤΑΧΙ. Νόμιζες ότι σπουδάζοντας στο Κέιμπριτζ, στο Χάρβαρντ, στη Σορβόννη ή έστω στο ΤΕΙ Αθην Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, μπορείς να θεωρείσαι ειδήμων; Όχι, αγαπητέ/ή. Το μόνο ίδρυμα που σε πιστοποιεί πραγματικά είναι το Μεγάλο Σχολείο της Ζωής, και οι καθηγητές εκεί χρεώνουν διπλά την ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα.

Ιδού, λοιπόν, τα μαθήματα κορμού που όλοι έχουμε πάρει μετά από κόπο, αναστροφές στην Αλεξάνδρας και ανοιχτά παράθυρα Δεκέμβρη μήνα:

1. Αστρονομία: Τι να πει κανείς για το σύμπαν; Μας ξεπερνάει. Ενδέχεται να νομίζουμε ότι η Γη είναι στρογγυλή, γυρίζει γύρω από τον ήλιο κοκ. Αυτό που μάθαμε, όμως, μετά από 4λεπτη διάλεξη του Λεωνίδα (62) από την πιάτσα του Περιστερίου, είναι πως κάθε χρόνο η Γη έρχεται πιο κοντά στον ήλιο κατά 36 εκατοστά. Κάθε μέρα και Σαχάρα, συνάδελφοι!

2. Πολιτική Επιστήμη: Δεν φταίει το κομματικό σύστημα για όσα συμβαίνουν, άσυλα που καταργούνται και σκάνδαλα πάσης φύσεως. Ίσως, βέβαια, να το έχετε ακούσει κι από αλλού, αλλά μετά από 9λεπτη διάλεξη του Γιώργου (39) από την πιάτσα στην Πλατεία Κολιάτσου, για όλα φταίνε οι μασόνοι, οι Εβραίοι (προφανώς), και προπαντός οι ομοφυλόφιλοι ερπετόμορφοι εξωγήινοι που έχουν απαγάγει και αντικαταστήσει τον μεγάλο αρχηγό (βλ. Πούτιν) με έναν δικό τους.

3. Οικονομική Επιστήμη: Σε συνέχεια του προηγούμενου μαθήματος, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, έκανε και μία σύντομη αναφορά στην Κρίση. Δεν είναι πληθωρισμός, δεν υπάρχει περιορισμός στους πόρους του πλανήτη, ο Αμαζόνιος δεν κάηκε. Όλα είναι ψέματα. Η μόνη αλήθεια κρύβεται στον πραγματικό πλανητάρχη (βλ. Σόρος), που παίζει την οικονομία για να γονατίσει το αθάνατο γένος των «Ελ». Συμβουλή αποταμίευσης: «Το μπικικίνι κάτω απ’ το στρώμα και καραμπίνα από πάνου».

4. Σεξουαλική Αγωγή: Ακόμη θυμάμαι το πρώτο μου ραντεβού στα Βίλλατζ στου Ρέντη. Εκεί έστεκε ο αγέρωχος δρ. Σπήλιος (58), ο οποίος, αφού μου ανέφερε όλα τα πιθανά σημεία που πρέπει να ασπαστώ την επίμαχη βαλεντίνα μου, αφού μου ανέλυσε τη σχέση έρωτα και εργατιάς, αφού οριακά φάσωσε το τιμόνι του για να μου δείξει πώς φιλάμε (δεν είχα βγάλει άχνα καθ’ όλη τη διάρκεια της διάλεξης), άρχισε να μου αναφέρει τις πολύπαθες και πολύπλοκες ερωτικές του εμπειρίες. Προσοχή, λοιπόν, εάν ο οδηγός που θα επιβιβαστείτε δεν «κανονίζει» ταυτόχρονα 6 σαραντάχρονες και 2 εικοσάχρονες, που τον παρακαλάνε και τον χαρτζιλικώνουν, αλλά αυτός το παίζει και αγέρωχος βράχος, μην μπείτε, είναι κομπογιανίτης, μπορεί να μην έχει καν δίπλωμα.

+1 Σαβουάρ Βιβρ: Ίσως το σημαντικότερο μάθημα του εξαμήνου. Διδάσκεται από τον ομότιμο καθηγητή της Σεξουαλικής Αγωγής. Εδώ είναι που ξεχωρίζει ο πραγματικός Ταξιτζής από τον απλό κι αμόρφωτο Ταρίφα. Εάν ο οδηγός-καθηγητής μιλάει στο τηλέφωνο, παρακαλώ σημειώστε και τις 341 νέες λέξεις που θα μάθετε πως σηματοδοτούν τον ομοφυλόφιλο, τον αχάριστο, τον ετοιμοθάνατο, την εκδιδόμενη, το σεξ, την άσκηση επιβολής, την πεολειχία και νέες στάσεις δίχως κάμα σούτρα. Ειλικρινά, είναι εντυπωσιακό. Σχεδόν εξίσου εντυπωσιακό με την ερώτηση «καλά, τι σας έκανε και του μιλήσατε έτσι;», όταν η απάντηση είναι κάτι σε στυλ «ύψωσε τη φωνή του το καθίκι, έτσι θα τον άφηνα;».

Άλκης Βόρτεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;