5 είδη αφεντικών που σίγουρα θα συναντήσεις στην καριέρα σου

Από neolaia.gr Team 13 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτά τα αφεντικά θα τα συναντήσεις σίγουρα κάποια στιγμή στην πορεία της καριέρας σου.

Στη δουλειά σου πέρα από τους συναδέλφους σου έχεις να αντιμετωπίσεις και το αφεντικό σου! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία καλή σχέση με το αφεντικό σου, αλλά και να του αποδεικνύεις ότι αξίζεις.

Δεν είναι όλα τα αφεντικά, όμως, ίδια. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αφεντικών που ζητούν διαφορετικά πράγματα. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και πρέπει να τους μεταχειρίζεσαι με έναν μοναδικό τρόπο. Θέλεις να μάθεις τα διαφορετικά είδη αφεντικών που θα συναντήσεις;

1. Ο «cool» τύπος

Είναι το αφεντικό που προσπαθεί να είναι φίλος με τους υπαλλήλους του. Κάνει αστειάκια και προσπαθεί να είστε σχετικά κοντά μεταξύ σας, τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και αυτός μαζί σας. Ο τύπος αυτός του αφεντικού είναι καλός μέχρι ένα σημείο!

2. Αυτός που τον κάνεις ότι θέλεις

Είναι το αφεντικό που δεν μπορεί να είναι όσο αυστηρός πρέπει. Αν του απαιτήσεις κάτι θα στο δώσει και πολλές φορές μπορεί να κάνει πράγματα στη δουλειά που θα έπρεπε να κάνεις εσύ.

3. Ο εφιάλτης

Αυτό το αφεντικό είναι ο μπαμπούλας. Προσπαθείς να αποφύγεις ακόμη και να του λες καλημέρα. Έχει συνεχόμενα απαιτήσεις και πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια. Δε ξέρω αν έχεις δει το The Devil Wear’s Prada, αλλά η Meryl Streep παίζει ακριβώς αυτό το είδος αφεντικού!

4. Αυτός που λείπει πάντα

Τον ψάχνεις για να του ζητήσεις κάτι. Από το τι θα κάνετε σε μία περίπτωση μέχρι την άδεια σου, αλλά δε θα τον βρεις ποτέ! Δε ξέρει κανείς που είναι. Τον έχεις δει μόνο όταν σου πήρε συνέντευξη και τότε είχε αργήσει κιόλας. Έπρεπε να το είχες καταλάβει από τότε!

5. Αυτός που χειρίζεται όλα

Έχει μία άποψη για όλα. Και συνήθως η άποψή του αυτή είναι τελείως λάθος. Μπλέκεται στα πόδια σου και δεν το θέλεις καθόλου αυτό!

Δες επίσης: Μάθε πόσα ένσημα έχεις συγκεντρώσει

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486