Ο Maddox Jolie Pitt μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Brad Pitt

Από neolaia.gr Team 13 Σεπτεμβρίου 2019

Τώρα που ο Maddox πήγε στη Νότιο Κορέα, λες να έχουν κρατήσει επαφή;

Ο Maddox Jolie Pitt είναι το πρώτο παιδί που είχε υιοθετήσει η Angelina Jolie και, όπως έγινε γνωστό αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να σπουδάσει στο Yonsei της Νότιας Κορέας. Εκεί τον βρήκαν οι παπαράτσι και του έκαναν μία ερώτηση που όλοι θέλουμε να μάθουμε την απάντηση!

Η Jolie και ο Pitt αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και διάσημα ζευγάρια της showbiz. Ο χωρισμός τους και τα όσα έχουν ακολουθήσει την απόφασή τους αυτή, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης. Πολλοί, μάλιστα, θέλουν να μάθουν τη σχέση του Pitt με τα παιδιά του (υιοθετημένα και μη).

Οπότε, οι παπαράτσι έψαξαν τον Maddox στη Νότια Κορέα και του έκαναν μία καίρια ερώτηση, που όλοι θέλουμε να μάθουμε την απάντηση. Ποια είναι η σχέση του με τον πατέρα του;

Ο 18χρονος νεαρός απάντησε τα εξής:

«Δεν μπορώ να ξέρω αν θα έρθει ή όχι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.»

Οι παπαράτσι ρώτησαν, επίσης, τον Maddox και για το πώς νιώθουν τα πέντε αδέρφια του, για την απόφασή του να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Yonsei και εκείνος απάντησε πως πιστεύει ότι χαίρονται για αυτό το βήμα του.

Στο Us Weekly, μία πηγή που είναι κοντά στον Brad Pitt αναφέρει ότι ο διάσημος ελπίζει πως όσο μεγαλώνει ο γιος του, θα έρθουν και πάλι κοντά ο ένας στον άλλον!

Δες ακόμα: Θα δούμε και σε σειρά την 9η ταινία του Quentin Tarantino;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ