Η διάσημη παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα κατέρριψε ένα ρεκόρ Guinness με τη βοήθεια διάσημων χορευτών μπαλέτο
Ένα μοναδικό ρεκόρ Guinness κατάφερε να καταρρίψει η Κέλι Ρίπα!

Ακόμη ένα ρεκόρ Guinness καταρρίφθηκε. Και είμαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο δεν το έχεις ακούσει. Το κατέρριψε η Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα, γνωστή από το talk show “Live With Kelly And Ryan”, μαζί με 305 χορεύτριες.

Η Ρίπα, που λες, συνοδευόμενη από 305 ανθρώπους κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων χορευτών μπαλέτου που στάθηκαν στις μύτες των δακτύλων. Δηλαδή, έκαναν en pointe (όπως λέμε και στο μπαλέτο) ταυτόχρονα. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν επαγγελματίες από το American Ballet Theatre και το New York City Ballet. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο ρεκόρ είχαν καταρρίψει το 2011 στο Ορλάντο 245 χορευτές.

Η πρόκληση γι αυτό το ρεκόρ Guinness δεν ήταν μόνο ο αριθμός των χορευτών, αλλά και η διάρκεια. Καθώς, τα 305 άτομα θα έπρεπε να μείνουν στις μύτες των ποδιών τους για ένα λεπτό. Επίσης, δεν επιτρεπόταν να αγγίξουν ο ένας τον άλλο. Μπορούσαν, όμως, να κινηθούν.

Ανάμεσα στους χορευτές που στάθηκαν δίπλα στη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ήταν κορυφαίοι καλλιτέχνες από το American Ballet Theatre, Ιζαμπέλα Μπόιλστον και Τζέιμς Γουάιτσαϊντ και βασικοί χορευτές του New York City Ballet, Τάιλερ Πεκ, Λόριν Λόβετ και Μαράια Κορόσκι.

Η Ρίπα είπε στον συμπαρουσιαστή της:

“Νομίζω ότι ένα λεπτό διαρκεί πολύ περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε, αν κάνετε οτιδήποτε και προσπαθείτε να το κάνετε καλά.

Το σχέδιό μου είναι να χαμογελάω πολύ, και νομίζω ότι εάν κοιτάζετε τα δόντια μου, δεν θα παρατηρείτε τα πόδια μου. Αυτό είναι ένα καλό σχέδιο, έτσι;” 

Η αντίστροφη μέτρηση και ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων συγκεντρώθηκε στη Δυτική 67η οδό στη Νέα Υόρκη άρχισε να μετράει φωναχτά. Η 48χρονη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών γνωστοποίησε το επίτευγμά της με ανάρτηση στο Instagram. Γράφοντας μάλιστα “Lo hicimos!”, δηλαδή τα καταφέραμε, στα ισπανικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Δε θα πιστεύεις για πόσο καιρό διήρκησε η πτήση αυτή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;