iPhone 11: Η παρουσίαση του νέου μοντέλου κρύβει ένα μυστικό μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις
Η παρουσίαση του νέου iPhone 11 είχε ένα "λάθος" που έκρυβε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα για τους φανατικούς θαυμαστές της Apple.

Η Apple, πριν από λίγε ημέρες, παρουσίασε το νέο iPhone 11. Αυτή η παρουσίαση είχε τραβήξει τα βλέμματα όλο του πλανήτη πάνω της και οι άνθρωποι της τεχνολογίας κρέμονταν από κάθε λέξη που έβγαινε από τα χείλη του Τιμ Κουκ. Όμως, πολλοί δεν πρόσεξαν ότι στην παρουσίαση αυτή υπήρξε και ένα κρυφό μήνυμα. Ένα easter egg!

Η γνωστή εταιρεία το γνωρίζει ότι υπάρχει το μήνυμα αυτό στο βίντεο με το οποίο έκλεισε η εκδήλωση για τα νέα iPhone 11. Και είχε αποδέκτες τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα των κινητών iPhone.

Το βίντεο αυτό προβαλλόταν πίσω από την πλάτη του Τιμ Κουκ και συνόψιζε τα προϊόντα που η Apple παρουσίασε στο σόου της. Μεταξύ της παρουσίασης του iPad και του Apple Arcade, όμως, εμφανίζεται μια μπλε οθόνη με κάποιο Error για μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Κι επειδή δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να συμβεί σε παρουσίαση της εταιρείας που αποτελεί έναν από τους κολοσσούς της τεχνολογίας, τα πράγματα ήταν προμελετημένα. Η Apple ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους θαυμαστές της και, μάλιστα, σε δυαδική γλώσσα. Δηλαδή σε 0 και 1!

Ο κωδικός του σφάλματος που εμφανίστηκε στην οθόνη ήταν το “09102019”. Αυτή είναι η ημερομηνία όπου γινόταν το σόου της Apple. Ενώ, η μπλε οθόνη έγραφε:

“Αυτό είναι απλά μια σκέψη. Αλλά θα ήταν ωραίο να υπήρχε κάποιο κρυμμένο μήνυμα για τους σκληρούς φαν της Apple που θα δουν το βίντεο καρέ καρέ;”

Στη συνέχεια υπήρχαν άσσοι και μηδενικά που οδηγούσαν στο κρυπτογραφημένο μήνυμα. Οι φανς έψαξαν και βρήκαν τι σημαίνει αυτό και σου έχουμε τη λύση του γρίφου! Η εταιρεία έγραψε:

“Τελικά βρήκατε το χρόνο να μεταφράσετε το μήνυμά μας; Σας αγαπάμε.”

Δες το βίντεο από την παρουσίασε και πρόσεξε για να εντοπίσεις και εσύ το “λάθος”!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: iPhone 11: Αυτές θα είναι οι τιμές των νέων μοντέλων στην Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;