ΑΚΡΑΙΟ! Μία έφηβη χάνει τη μνήμη της κάθε δύο ώρες μετά από χτύπημα στο κεφάλι

Από neolaia.gr Team 17 Σεπτεμβρίου 2019

Μία έφηβη από το Ιλινόις των ΗΠΑ χάνει τη μνήμη της κάθε δύο ώρες μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι της.

Μία είδηση που μας θυμίζει ιστορία από ταινία και συγκεκριμένα την ταινία «50 First Dates» με την Drew Barrymore και τον Adam Sandler έρχεται από το Ιλινόις των ΗΠΑ. Στην ταινία αυτή η Drew Barrymore κάθε μέρα που ξύπναγε έχανε τη μνήμη της και δε θυμόταν τίποτα. Μία έφηβη από το Ιλινόις των ΗΠΑ, η Riley Horner, χάνει τη μνήμη της κάθε δύο ώρες!

Μετά από ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι της, ξυπνάει κάθε μέρα και νομίζει πως είναι 11 Ιουνίου. Μάλιστα χάνει τη μνήμη της κάθε δύο ώρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμάται τι έκανε ή με ποιον μίλησε ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα.

Η περιπέτεια αυτή της Riley ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου όταν δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συμμαθητή της κατά τη διάρκεια χορού. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί διέγνωσαν μόνο διάσειση και την έστειλαν σπίτι της. Παρά τις πολλές εξετάσεις που έχουν γίνει εκ των υστέρων δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιο συμπέρασμα γιατί να συμβαίνει αυτό. Εκτός από την απώλεια μνήμης η έφηβη κοπέλα παθαίνει δεκάδες επιληπτικές κρίσεις καθημερινά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σε συνέντευξη της στο WQAD η ίδια μίλησε για την κατάστασή της και είπε τα εξής:

«Δεν μπορώ να δημιουργήσω αναμνήσεις και είμαι πολύ φοβισμένη. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Είναι σαν τις ταινίες. Δεν θα θυμάμαι αυτή τη συνέντευξη σε λίγο.

Έχω ένα ημερολόγιο στην πόρτα μου και όταν το κοιτάω και συνειδητοποιώ πως είναι Σεπτέμβρης παθαίνω σύγχυση και δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα από το παρελθόν.»

Σύμφωνα με τα όσα λέει η μητέρα της, οι γιατροί τους είχαν πει στην αρχή ότι η μνήμη της θα βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα. Όμως, έχουν περάσει τρεις μήνες από το ατύχημα αυτό και δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος. Ενώ, τώρα οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να μείνει έτσι για την υπόλοιπη ζωή της.

Δες ακόμα: 11 μυστικά για το πώς να απομνημονεύεις γρηγορότερα τις πληροφορίες που δέχεσαι

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486