Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε αναλυτικά

Από neolaia.gr Team 17 Σεπτεμβρίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε αναλυτικά!

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Τρίτη 17/9, στο κέντρο της Αθήνας. Οι ρυθμίσεις αυτές θα γίνουν λόγω της διεξαγωγής της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων «Lausanne 2020». Οπότε, για να αποφύγεις την ταλαιπωρία ενημερώσου κατάλληλα.

Πιο συγκεκριμένα, δε θα επιτρέπεται, από τις 6:00 το πρωί έως τις 15:00, η στάση και η στάθμευση οχημάτων επί της Λ. Βασ. Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ενώ, από σήμερα μέχρι και αύριο 18 Σεπτεμβρίου, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σε σημείο της Λεωφόρου Μεσογείων.

Στη Λεωφόρο Μεσογείων από τις 09:30 έως 15:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από το ύψος της εισόδου-εξόδου του Ραδιομεγάρου της Ε.Ρ.Τ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου, περιοχής Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παλλήνη.

Όσο γίνονται οι παραπάνω εργασίας η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Δες ακόμα: Δίπλωμα οδήγησης: Όλες οι αλλαγές στον τρόπο εξέτασης

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486