Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά: Η μεγάλη πρεμιέρα έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου
Η πολυαναμενόμενη σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Μάνος, ο Μιχάλης, η Ηρώ, ο Βασίλης, ο Άρης, η Μάνια και η Αθηνά, κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ‘90. Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το Λόγω Τιμής, η εμβληματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών επιστρέφει στο σήμερα, 20 Χρόνια Μετά.

Ο πρώτος κύκλος του Λόγω Τιμής κλείνει με τα μέλη της παρέας να σπουδάζουν στην Αθήνα και να επισκέπτονται την Πάτρα για το καρναβάλι. 20 Χρόνια Μετά, οι φίλοι μεγάλωσαν και ωρίμασαν περισσότερο ή λιγότερο. Έκαναν άλλες σχέσεις, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά. Τελείωσαν τις σπουδές τους, έκαναν καριέρα, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. Όμως μια δυνατή αφορμή τούς φέρνει ξανά κοντά. Οι ζωές των αγαπημένων ηρώων της σειράς διασταυρώνονται μεταξύ τους αλλά και με νέα πρόσωπα. Οι διαφορές με το παρελθόν πολλές, όμως η φιλία, η αφοσίωση και η αγάπη παραμένουν δυνατές και απαράλλαχτες.

Το Λόγω Τιμής, 20 Χρόνια Μετά είναι μια τηλεοπτική παραγωγή με κινηματογραφικές προδιαγραφές και σπουδαίους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εκτός από την Αθήνα, ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα πανέμορφα Κύθηρα.

Το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, τη μουσική ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Γιάννης Δρακουλαράκος. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τη γνωστή παρέα που αγαπήθηκε όσο λίγες, θα δούμε και νέους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει για τις συμμετοχές τους στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο:

Οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο, μετά από την περιπέτειά του. Ο Βασίλης έχει φροντίσει να βρει ένα μικρό διαμέρισμα για τον φίλο του Μάνο και του έχει δώσει και τα πρώτα λεφτά για να μπορεί να κινηθεί ώσπου να ενταχθεί και πάλι στην κανονικότητα. Η Ηρώ έρχεται από τα Κύθηρα όπου ζει με τον επιχειρηματία σύζυγό της Θανάση και τα δύο τους παιδιά. Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που έχει μια σχολή χορού. Ο Άρης έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα και έχει δεσμό με τη Ζωή. Η Μάνια έχει προ πολλού χωρίσει με τον Φώτη και είναι παντρεμένη με τον Παύλο, έναν φιλήσυχο ψυχίατρο. Η Μάνια έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την Άννα και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Αθηνά έχει ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα. Τέλος, ο Μιχάλης διαπρέπει ως μεγαλοδικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Φοίβο. Το βράδυ του πάρτι, η παρέα ξεφαντώνει ως την στιγμή που…

Πρωταγωνιστούν:

Άλκις Κούρκουλος (Μάνος), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Θανάσης), Ντίνος Καρύδης (πατέρας Βασίλη και Αθηνάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Παύλος), Γιώργος Χρυσοστόμου (Δημήτρης), Νίκη Βακάλη (Άννα), Μιχάλης Πανάδης (Φοίβος), Αντιγόνη Αλικάκου (Δέσποινα), Κατερίνα Μισιχρόνη (Μαρίνα), Βαγγέλης Λιοδάκης (Φώτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Ζωή), Μιχάλης Σαράντης (Αντρέας), Σίσσυ Τουμάση (Άσπα), Γιώργος Μπένος (Λευτέρης), Μαρία Παπαφωτίου (Ιλεάνα), Βασίλης Γιακουμάρος (Σωτήρης), Ιόλη Χαραλαμποπούλου (Ηλέκτρα), Τέο Δογορίτης (Γιώργος)

Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος

Διεύθυνση ήχου: Στέφανος Ευθυμίου

Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα

Μακιγιάζ: Κατερίνα Βαρθαλίτου

Παραγωγός: Γιάννης Ιακωβίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Black Orange Productions

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Πρεμιέρα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
και κάθε Δευτέρα στις 23.00

στον ΣΚΑΪ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;