The Voice: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα δούμε στη θέση του τέταρτου κριτή;
Το "θρίλερ" για τον τέταρτο κριτή στο φετινό The Voice συνεχίζεται με ένα ακόμη όνομα να πέφτει στο τραπέζι των προβλέψεων για τη θέση αυτή.

Η εύρεση του τέταρτου coach για το φετινό The Voice έχει μετατραπεί σε θρίλερ. Πολλά ονόματα ακούγονται και κάποια βρίσκονται κοντά στο να υπογράψουν. Εκεί, όμως, που ακούμε ένα όνομα τα πράγματα ανατρέπονται και διαβάζουμε για κάποιο άλλο.

Το μεγάλο σασπένς για το The Voice ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε ότι δε θα βρεθεί και πάλι στην παρουσίαση του μουσικού σόου. Με το επόμενο “χτύπημα” να έρχεται μετά την ανακοίνωση του Κωστή Μαραβέγια μέσω Instagram ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του coach.

Ωστόσο, είχαν ακουστεί και άλλα ονόματα όπως η Πάολα και ο Αντώνης Ρέμος. Με τον Γιάννη Πουλόπουλου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου”, να υποστηρίζουν ότι το ρεπορτάζ τους θέλει τα δύο μεγάλα αυτά ονόματα να έχουν πει όχι στη συνεργασία με το talent show.

Όμως, το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μας είχε καθησυχάσει λίγο ότι βρέθηκε ο τέταρτος κριτής. Και αυτός θα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Κάτι που, τελικά, φαίνεται ότι δε θα γίνει. Με τον γνωστό τραγουδιστή να κρατάει τη θέση του στο Your Face Sounds Familiar.

Τώρα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή στη “Φωλιά των ΚουΚου”, κάνει λόγο για ένα άλλο μεγάλο όνομα που ακούγεται πολύ τελευταία. Πρόκειται για την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Και, ίσως, να μας αρέσει το όνομα αυτό για την καρέκλα του The Voice. Ο δημοσιογράφος στην εκπομπή είπε τα εξής:

“Προς το παρόν, θα το λέω γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα, το πρόσωπο το οποίο θεωρείται ότι θα είναι η αντικαταστάτρια του Κωστή Μαραβέγια είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Περιμένουμε να βγει και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το The Voice. Μέχρι τότε δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”.

Δες ακόμα: The Voice: Αυτός θα είναι ο τέταρτος κριτής του σόου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;