Next Top Model 2: Η διαφορετική έναρξη του επεισοδίου που πρέπει να δεις
Η έναρξη του χθεσινού επεισοδίου του Next Top Model 2 ήταν διαφορετική και μας έκανε να γελάσουμε!

Η δεύτερη οντισιόν του Next Top Model 2 στη Θεσσαλονίκη είχε μία τελείως διαφορετική έναρξη από αυτή που μας έχει συνηθίσει το σόου μοντέλων. Ήταν ένα ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό βιντεάκι, που μας έδειξε ότι η δεύτερη σεζόν του σόου θα κάνει τα πράγματα διαφορετικά και πιο εντυπωσιακά!

Το βιντεάκι ξεκινάει με την πόλη της Θεσσαλονίκης να ξυπνάει. Στη συνέχεια, εστιάζει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, όπου κοιμάται η Βίκυ Καγιά. Το ξυπνητήρι της χτυπάει. Είναι ώρα να σηκωθεί για να ετοιμαστεί για τις auditions του Next Top Model.

Στη συνέχεια, το βίντεο επικεντρώνεται στον Άγγελο Μπράτη. Ο γνωστός σχεδιαστής φοράει μαύρα γυαλιά και παίρνει το πρωινό του. Όπως θα μάθουμε αργότερα από το βιντεάκι είναι ξενυχτισμένος! Ο Άγγελος Μπράτης παίρνει τους άλλους κριτές για να τους ξυπνήσει και να δει αν είναι έτοιμοι.

Ο Δημήτρης Σκουλός ξυρίζεται και τραγουδάει, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνε την πρωινή της γυμναστική και… δεν ακούει το κινητό της.

Το βίντεο, η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε, και δείχνει μία πιο σαρκαστική και χιουμοριστική νότα στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Απόλαυσέ το!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Next Top Model 2: Η πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη πήγε στην οντισιόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
5'
71 - 63
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
6'
7 - 6
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;