Θέσεις Εργασίας για νέους 18-30 ετών και δωρεάν εκπαίδευση
Σου αρέσει η τεχνολογία; Ξεκίνα την καριέρα σου στην Τεχνική Υποστήριξη Πελατών!

20 θέσεις εργασίας μπορούν να διεκδικήσουν τώρα, νέοι και νέες ετών 18-30, δηλώνοντας συμμετοχή στο Δωρεάν Ταχύρρυθμο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα #GetInto_TechSupport. Εφόσον ολοκληρώσουν την εκπαίδευση με επιτυχία, θα έχουν την ευκαιρία να προσληφθούν άμεσα από τη Vodafone Ελλάδας στο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών.

Το πρόγραμμα, εκτός από τη δυνατότητα εργασίας μέσα σε λίγες μόνο μέρες, προσφέρει μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία από κορυφαίους εισηγητές της Κοινωνικής Επιχείρησης knowl, όπως επίσης και on the job training για την πλήρη κατανόηση του αντικειμένου από στελέχη της Vodafone.

H εκπαίδευση είναι δωρεάν και εστιασμένη στις δεξιότητες που ζητάει η αγορά. Οι συμμετέχοντες καλλιεργούν τις μαλακές δεξιότητές τους, δηλαδή τα soft skills που είναι πλέον απαραίτητα για την ένταξη στην αγορά εργασίας και την επαγγελματική εξέλιξη όλων των εργαζομένων. Επίσης, μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης.

Μάθε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες και δήλωσε συμμετοχή έως τις 19/9/2019: knowl.gr/getintogreece

Η επιτυχία του προγράμματος οφείλεται στην ορθή αντιστοίχιση προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς, στην εμπλοκή των εργοδοτών κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος και στο γεγονός ότι παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν άμεσα εργασία και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση.

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου) και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση. Την πρώτη χρονιά υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Vodafone, Goldair, Avin και Aegean καταγράφοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού το 100% των συμμετεχόντων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση έλαβαν θέσεις εργασίας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

“Μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες που κάποιος μπορεί να έχει στη ζωή του! Το πρόγραμμα GetInto είναι ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Εγώ έκανα το ίδιο ταξίδι, μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Prince’s Trust και φυσικά την KNOWL και η ζωή μου σίγουρα άλλαξε, σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Μια εμπειρία ζωής που δεν μπορεί κανείς να αφήσει!”

-Αναστασία Γερογιάννη, συμμετέχουσα στο πρόγραμμα, και πλέον εργαζόμενη στην εταιρεία Vodafone Greece.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
5'
18 - 24
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;