Κάτι περίεργο συνέβη στο
Η Beyonce (για λίγες εμφανίσεις) πήρε τη θέση της δίπλα στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στο "Μαντάμ Τισό"!

Κάτι περίεργο συνέβη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων “Μαντάμ Τισό”. Η Βασίλισσα Ελισάβετ λείπει από τη θέση της και δίπλα στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μπορεί, πλέον, κανείς να δει την Beyonce. Κατά πολλούς Queen Bey!

Οι επισκέπτες στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο θα πρέπει να ξαφνιάστηκαν όταν στη θέση της Βασίλισσας Ελισάβετ, είδαν τη διάσημη popstar. Αριστερά ο πρίγκιπας Φίλιππος και πλάι τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μιντλετον και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα. Και στο κέντρο… η Beyonce με κοντό τζιν σορτσάκι, φάνσι ψηλές μπότες και κροπ-τοπ κολεγιακό φούτερ. Όπως ακριβώς εμφανίστηκε στο Coachella (ή καλύτερα Beychella;)!

Βλέπεις, η Beyonce θεωρείται από πολλούς ένας από τους ζωντανούς θρύλους της μουσικής (συμπεριλαμβανομένου και του αρθρογράφου) και πήρε τη θέση που της άξιζε. Ανάμεσα σε πραγματικούς γαλαζοαίματους!

Ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις, σχολίασε τα εξής για την κίνηση αυτή:

“Η Beyonce είναι ένας ζωντανός θρύλος, και δικαιωματικά στέφεται Queen Bey από τις ορδές των θαυμαστών της και την βιομηχανία της μουσικής.

Η κίνηση αυτή, που στόχο είχε να προκαλέσει τη δημοσιότητα γύρω από το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyonce, δεν μπορεί παρά να άρεσε και στη Βασίλισα Ελισάβετ.

Η αυτού μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ξακουστή για το αίσθημα του χιούμορ και νομίζουμε πως ένα μειδίαμα θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό της όταν δει την μουσική βασίλισσα να καταλαμβάνει για λίγο τη θέση της.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ σύντομα η Ελισάβετ θα λάβει και πάλι τη θέση της. Οι υπεύθυνοι του “Μαντάμ Τισό” αναφέρουν πως μόνο όσοι επισκεφτούν το μουσείο την Πέμπτη θα μπορέσουν να δουν την Beyonce ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια. Από την Παρασκευή, όλα τα ομοιώματα θα γυρίσουν και πάλι στην κανονική τους θέση. Πολύ κρίμα!

Δες τις εικόνες από το μουσείο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s time to bow down to THE QUEEN ? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Tussauds London (@madametussauds) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Take your throne, Queen Bey ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Tussauds London (@madametussauds) στις

Δες ακόμα: Beyonce: Μόλις κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» και είναι απλά επικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;