Criminal: Η διαφορετική αστυνομική σειρά του Netflix που μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον!
Το Criminal είναι η διαφορετική πρόταση του Netflix για τις σειρές μυστηρίου!

Το Netflix μετά το “Mindhunter”, κάνει άλλη μία αστυνομική σειρά. Αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για μία διαφορετική και μοναδική πρόταση. Είναι κάτι που μόνο και μόνο από το κόνσεπτ μας έχει κινήσει την περιέργεια. Η σειρά ονομάζεται “Criminal” και έκανε, ήδη, πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα!

Είναι μία αστυνομική σειρά, οπότε θα έχουμε διαφορετικά εγκλήματα, ανακρίσεις και αρκετή έρευνα. Το κόνσεπτ, όμως, διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι τώρα. Η σειρά θα περιοριστεί στο ανακριτικό δωμάτιο. Με τις πληροφορίες να μας τις δίνουν οι χαρακτήρες. Αυτό ήταν το πρώτο plus!

Το δεύτερο κομμάτι που μας έκανε να πατήσουμε αμέσως play είναι μέσα σε 12 επεισόδια μεταφερόμαστε από χώρα σε χώρα για να δούμε 4 διαφορετικές περιπτώσεις εγκλημάτων! Ναι, καλά διάβασες!

Το Netflix εδώ και καιρό έχει αρχίσει να φτιάχνει πρωτότυπο περιεχόμενο σε διάφορες χώρες και τώρα τις συνδέει όλες αυτές με τη σειρά Criminal. H σειρά θα διαδραματίζεται στην Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία.

Κάθε χώρα θα έχει 3 επεισόδια δικά της. Μάλιστα, το συνεργείο, οι ηθοποιοί, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες είναι ταλέντα από την κάθε χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία επεισόδια που έχουν να κάνουν με την Αγγλία μπορείς να τα δεις από σήμερα στο Netflix!

Αν αυτό δεν σε έχει ψήσει, ήδη, να τη δεις, τότε πρέπει να ρίξεις και μία ματιά στο τρέιλερ!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;