Έλενα Χριστοπούλου: Παίρνει θέση για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση

Από neolaia.gr Team 20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλάει για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση.

Ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει πολύ τελευταία τις εκπομπές είναι η συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση του Ίψεν. Οι αντιδράσεις είναι ποικίλες και η Έλενα Χριστοπούλου δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το βήμα αυτό της περσινής νικήτριας του Next Top Model.

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι YES» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου και είπε τα εξής για το βήμα της Ειρήνης Καζαριάν:

«Έχουν πέσει πολλοί πάνω στην Ειρήνη με έναν περίεργο τρόπο που κατ’ εμέ δεν είναι πολύ ορθός. Ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν αυτό που έχουν σπουδάσει απαραίτητα.

Κάποιοι πέφτουν στα μαλακά, κάποιοι πέφτουν στα σκληρά. Η Ειρήνη μου, η Ειρήνη μας έχει πέσει στα σκληρά. Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι δεν είμαστε σωστοί απέναντι σε κάτι που μας συμβαίνει.

Δεν έχουμε… διαβάσει ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε με την τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει τι είναι σωστό και τι λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη και είμαστε άνθρωποι… Και η Ειρήνη σαν νέο κορίτσι πρέπει να δοκιμαστεί και αν μπορεί θα το δείξει η ιστορία. Κι αν δεν μπορεί, επίσης θα το δείξει.

Δεν ξέρω αν έχουμε γεννηθεί με οδηγίες χρήσεως μπροστά στην κάμερα, στο φως… Δεν είμαστε όλοι έτοιμοι γι’ αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν είμαστε όλοι έτοιμοι.»

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Γιάννης Μπέζος: Τι απαντάει για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486