Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ
Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα με τον Τάσο Τρύφωνος στην παρουσίασή του!

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40, ο Τάσος Τρύφωνος θα λέει: «Καλωσορίσατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο».

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα με τον Τάσο Τρύφωνος στην παρουσίασή του. Ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του στο BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα σωστών απαντήσεων» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του παιχνιδιού

Οκτώ παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, διεκδικούν σε κάθε επεισόδιο έως και 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά, Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, οι 7 από αυτούς θα φύγουν με άδεια χέρια. Στους 7 πρώτους γύρους, και μέσα στα όρια του χρόνου, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 1.300 ευρώ. Για να φτάσουν, όμως, σε κάποιο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Στο τέλος κάθε γύρου αποχωρεί ένας παίκτης, αυτός που οι υπόλοιποι θα έχουν ψηφίσει ως τον «πιο αδύναμο κρίκο». Σε περίπτωση ισοψηφίας, στο τέλος κάθε γύρου ο πιο «δυνατός κρίκος» αποφασίζει ποιος τελικά θα αποχωρήσει Στον τελευταίο όγδοο γύρο (τελικός), σε περίπτωση ισοψηφίας μετά από τις 5 ερωτήσεις που θα υποβληθούν σε κάθε παίκτη, περνάμε στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου». Κατά τη διαδικασία αυτή, υποβάλλεται από μία ερώτηση στον κάθε παίκτη, εναλλάξ, και αυτός που βρει πρώτος τη σωστή απάντηση και ο άλλος κάνει λάθος, κερδίζει το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί στο τέλος του έβδομου γύρου.

«Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο;»

Πρεμιέρα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40
στον ΣΚΑΪ

Παρουσίαση: Τάσος Τρύφωνος
Αρχισυνταξία: Γιάννης Χατζηγεωργίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΚΑΠΑ STUDIOS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;