Breaking Bad: Η νέα ταινία
Το El Camino: A Breaking Bad Movie έχει και επίσημο τρέιλερ.

Εδώ και καιρό έχουμε μάθει ότι η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά, Breaking Bad, θα επιστρέψει με μία ταινία, που θα έχει τον τίτλο “El Camino: A Breaking Bad Movie”. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix και θα μας δείξει τη ζωή του Jesse Pinkman, μετά το τέλος της σειράς!

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης για τα Βραβεία Emmy 2019, παίχτηκε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Netflix. Πριν λίγο καιρό είχαμε δει το πρώτο επίσημο teaser. Αλλά, με το νέο τρέιλερ παίρνουμε μία καλύτερη ιδέα για την επιστροφή της σειράς.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της, η ταινία αποτελεί άμεση συνέχεια των γεγονότων που συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο με τίτλο “Felina” (2013)! Και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την ταινία.

Στο trailer βλέπουμε τον Jesse Pinkman (Aaron Paul) μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας σταματήσει σε κάποια ερημική τοποθεσία. Στο ραδιόφωνο αναμεταδίδεται η είδηση πως η Αστυνομία έχει βρεθεί ήδη στον τόπο όπου συνέβη το μακελειό και το χαρακτηρίζει ως πρωτοφανές. Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας!

Δες το σχετικό τρέιλερ!

Δες επίσης: Breaking Bad: Η σειρά επιστρέφει με μία ταινία στο Netflix και δεν μπορούμε να περιμένουμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;