Lewis Hamilton: Για αυτόν τον (απίστευτο) λόγο του έκανε παρατήρηση η βασίλισσα Ελισάβετ
Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε παρατήρηση στον Lewis Hamilton... επειδή δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει πολλά πρωτόκολλα που τηρεί καθημερινά. Αρκετά από αυτά πρέπει να τηρούν και οι καλεσμένοι τους. Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως είναι φυσικό, τα γνωρίζει όλα και… επιπλήττει αυτούς που δεν τα ακολουθούν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Lewis Hamilton!

Ο διάσημος οδηγός της Formula 1 είχε προσκληθεί σε γεύμα με την βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως μπορείς να φανταστείς ο ενθουσιασμός του ήταν πολύ μεγάλος. Όμως, δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

Ο Lewis Hamilton βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Graham Norton Show” και μίλησε για τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και το δείπνο που είχαν μετά. Ο 34χρονος πρωταθλητής της Formula 1 τιμήθηκε από την βασίλισσα της Αγγλίας για τα κατορθώματά του και κλήθηκε σε γεύμα περίπου έναν χρόνο αργότερα.

Και δεν μπορείς να φανταστείς τι ακολούθησε! Όπως, είπε ο ίδιος:

“Στο τραπέζι των 8 ατόμων, καθόμουν αριστερά της βασίλισσας Ελισάβετ. Είδα το σχέδιο καθισμάτων και ήμουν δίπλα της. Είχα ενθουσιαστεί. Έτσι λοιπόν, κάθισα και ήταν στα δεξιά μου και άρχισα να μιλάω μαζί της.

Κι η Αυτού Μεγαλειότητα γύρισε και μου είπε: Θα μιλάς πρώτα από αυτή την πλευρά κι εγώ από την άλλη και μετά θα επιστρέψω σε σένα.’

Όπως τηρείται, λοιπόν, στο πρωτόκολλο, η βασίλισσα Ελισάβετ μιλάει στο πρόσωπο που βρίσκεται δεξιά της μέχρι να έρθει το δεύτερο πιάτο του γεύματος και στην συνέχεια αλλάζει και μιλά στο άτομο που κάθεται αριστερά της. Κάτι που, μάλλον, δε γνώριζε ο Lewis Hamilton!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Graham Norton Show”!

Δες επίσης: Τι κάνει ο Lewis Hamilton στο Μετρό του Λονδίνου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;