Οι 3 φάσεις που θα περάσεις σίγουρα όταν μείνεις για πρώτη φορά μόνος σου
Όλοι έχουμε περάσει τις φάσεις αυτές όταν μείναμε για πρώτη φορά μόνοι μας.

Η φοιτητική ζωή σου ξεκινάει με το να μείνεις μόνος σου. Μετά το σχολείο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μείνεις μόνος σου σε ένα σπίτι. Θα βάλεις τους δικούς σου κανόνες και θα δεις πώς είναι να μην έχεις τους γονείς σου πάνω από το κεφάλι σου.

Όμως, θα σε περάσεις κάποιες φάσεις πριν εγκλιματιστείς τελείως σε αυτό το νέο περιβάλλον. Είναι κάποιες φάσεις που τις έχουμε περάσει όλοι και πρέπει να τις μάθεις.

1. Όλα είναι η τέλεια

Όπως και στη σχέση, έτσι και στο να μείνεις μόνος σου, θα περάσεις μία φάση που θα σου φαίνονται όλα απλά υπέροχα. Θα κάνεις ότι θέλεις, ότι ώρα θέλεις, χωρίς να σου λέει κανείς τίποτα.

Θα κάνεις τις δουλειές του σπιτιού όποτε θέλεις εσύ. Θα καλείς σπίτι όποιον θέλεις. Και θα τα βρίσκεις όλα αυτά υπέροχα. Τα περισσότερα θα συνεχίσουν και στις επόμενες φάσεις, αλλά θα δεις ότι το να μένεις μόνος σου έχει και κάποιες σημαντικές δυσκολίες.

2. Η φάση που θα θέλεις παρέα

Είναι μία περίεργη φάση. Θα γυρίζεις σπίτι σου, σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ή θα κανονίζεις να έρχονται συνέχεια φίλοι σου στο σπίτι. Δε θα μπορείς να τα βγάζεις πέρα με τους λογαριασμούς, τις δουλειές και τη σχολή. Η φάση αυτή είναι η πιο σημαντική, γιατί ανακαλύπτεις και τον ίδιο σου τον εαυτό!

3. Επιτέλους μόνοι

Η τελευταία φάση. Η φάση που έχεις βρει τον εαυτό σου. Τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και είσαι έτοιμος να ζήσεις μόνος σου.

Είναι η καλύτερη φάση γιατί έχεις βρει τα πατήματά σου. Έχεις βρει τις άκρες σου και μπορείς πλέον να ζήσεις έτσι για όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Θα λατρέψεις τόσο πολύ το να μένεις μόνος σου, που η επιστροφή σου στο σπίτι θα σου φανεί ιδιαίτερα δύσκολη.

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 3 τρόποι για να μπεις και πάλι σε πρόγραμμα τώρα που ξεκινάει η σχολή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;