Harrison Ford: Η ομιλία του στον ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή
Ο Harrison Ford έδωσε μία ομιλία στον ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή και κάλεσε τους ηγέτες των χωρών να πάρουν αμέσως μέτρα.

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται στο κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) μία συνεδρίαση για την κλιματική αλλαγή. Και ένας από τους καλεσμένους στη συνεδρίαση αυτή ήταν και ο Harrison Ford.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του, ζητώντας τη λήψη μέτρων και άμεσα από τους ηγέτες των κρατών. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε στην ομιλία του:

“Το σπίτι μας καίγεται και έχουμε μόνο ένα σπίτι», είπε ο θρυλικός Ιντιάνα Τζόουνς. «Συζήταμε να σώσουμε τον Αμαζόνιο εδώ και 30 χρόνια. Σχεδόν πριν από 30 χρόνια, ο Στινγκ είχε δώσει συναυλία, εδώ στη Νέα Υόρκη, με μήνυμα ακριβώς αυτό, να σώσουμε τον Αμαζόνιο. Και ακόμα συζητάμε γι’ αυτό. Το μεγαλύτερο δάσος στον πλανήτη είναι κρίσιμο για το κλίμα και για κάθε λύση που πρέπει να δρομολογήσουμε για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Για όλα όσα μας δίνουν ζωή.

Και αυτό καίγεται. Όταν ένα δωμάτιο στο σπίτι μας έχει αρπάξει φωτιά, δεν λέμε «ένα δωμάτιο έχει αρπάξει φωτιά. Λέμε ότι το σπίτι μας έχει αρπάξει φωτιά. Και έχουμε μόνο ένα σπίτι. Υπάρχει μία δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στον πλανήτη. Είναι τα νέα παιδιά, που ενώ εμείς έχουμε αποτύχει, αυτά έχουν θυμό, είναι οργανωμένα, που είναι διατεθειμένα να κάνουν τη διαφορά. Είναι ένας ηθικός στρατός. Και το σημαντικότερο πράγμα που έχουμε να κάνουμε γι’ αυτά, είναι να διώξουμε την κόλαση από τον δρόμο τους.”

Δες τη σχετική ομιλία του Harrison Ford!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Indiana Jones: Ο Harrison Ford επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της 5ης ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;