Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Tom Hanks θα τιμηθεί για το σύνολο της καριέρας του
Ο Tom Hanks θα τιμηθεί για τη συνολική συνεισφορά του στον κινηματογράφο με το βραβείο Cecil B. DeMille στις Χρυσές Σφαίρες 2020.

Οι Χρυσές Σφαίρες 2020 ανακοίνωσαν το πρόσωπο που θα τιμήσουν φέτος για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο με το ειδικό βραβείο Cecil B. DeMille. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Tom Hanks!

Ο Tom Hanks είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Hollywood. Η καριέρα του μετράει πάνω από 32 χρόνια και έχει συμμετέχει σε μεγάλες επιτυχίες, τόσο καλλιτεχνικές όσο και εμπορικές. Μάλιστα, έχει τιμηθεί με δύο βραβεία Όσκαρ, για τις ταινίες “Forrest Gump” και “Philadelphia”, και με τέσσερα βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες!

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα τιμήσει τον ηθοποιό και παραγωγό με το βραβείο Cecil B. DeMille στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέβερλι Χιλς στις 5 Ιανουαρίου. Προηγούμενοι νικητές το βραβείου ήταν η Meryl Streep και η Oprah Winfrey.

Όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση του HFPA:

“Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, o Tom Hanks αιχμαλωτίζει το κοινό με τους πλούσιους και χιουμοριστικούς χαρακτήρες που μάθαμε να αγαπάμε και να θαυμάζουμε.

Όσο συναρπαστικός είναι στη μεγάλη οθόνη, άλλο τόσο είναι και πίσω από την κάμερα ως συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης.”

Η τελευταία ταινία του Tom Hanks είναι το “A Beautiful Day in the Neighborhood”, όπου υποδύεται έναν θρύλο της Αμερικάνικης τηλεόρασης, τον Fred Rogers. Η ταινία έρχεται δια χειρός Marielle Heller και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές, ιδιαίτερα για την ερμηνεία του Tom Hanks.

Πολλοί, μάλιστα, κάνουν λόγω για την επαναφορά του ως υποψήφιος για Όσκαρ μετά από 19 χρόνια. Η τελευταία του υποψηφιότητα ήταν για το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Cast Away”. Μπορεί από τότε να μας έχει χαρίσει και άλλες υπέροχες ερμηνείες (Captain Phillips, Saving Mr. Banks, The Post), αλλά δεν έχει καταφέρει να μπει στην οσκαρική κούρσα.

Δες επίσης: Ο Tom Hanks γιορτάζει με ένα αστείο βίντεο τα 63α γενέθλιά του από την Αντίπαρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;