Οι αναρτήσεις Ντόρας και Κώστα Μπακογιάννη για τα 30 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου

Από neolaia.gr Team 26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι αναρτήσεις τους στο Facebook με αφορμή τα τριάντα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Mε αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης τριάντα χρόνων από τη δολοφονία του πολιτικού και δημοσιογράφου, Παύλου Μπακογιάννη από την οργάνωση 17Ν, η πρώην σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη, και ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης έκανα δύο αναρτήσεις στα social media, μιλώντας για εκείνον.

Η Ντόρα Μπακογιάννη γράφει στο Facebook:

«Πέρασαν 30 χρόνια! Δεν πιστεύω ότι πέρασαν 30 χρόνια από τη στιγμή που χτυπούσαν 3 τηλέφωνα και το κουδούνι της πόρτας μαζί… Σ΄αυτά τα 30 χρόνια είδα πολλά! Ανθρώπους που σε πίστεψαν, να κλαίνε και να σε θυμούνται. Συναγωνιστές στη μάχη κατά της δικτατορίας, να καταθέτουν τις δικές τους μαρτυρίες. Ευρυτάνες συμφιλιωμένους μετά τον εμφύλιο και τα χρόνια του διχασμού.

Είδα να χάνονται μάχες κατά της τρομοκρατίας, αλλά και να κερδίζονται. Είδα το δολοφόνο σου να βγαίνει από τη φυλακή, τον είδα να περπατάει στα πεζοδρόμια υπερήφανος, εκεί όπου σας σκότωσε. Δεν είδα πολλές διαδηλώσεις ενάντια στην τρομοκρατία. Ακόμα και μετά τη δολοφονία των παιδιών στην Marfin βρεθήκαμε πολύ λίγοι άνθρωποι.

Σ’ αυτά τα 30 χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα για να τιμήσω τη μνήμη σου, πάνω απ΄όλα, τις αρχές και τις αξίες σου. Κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο! Τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μεγάλωσαν να αγαπούν και όχι να μισούν. Αυτό από μόνο του αξίζει πολλά.

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο, όμως θα συνεχίσουμε Παύλο μου». 

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη στο Facebook:

«Τριάντα χρόνια τώρα, κάθε μέρα, σκέφτομαι διαρκώς ένα πράγμα. Αν σε κάνω υπερήφανο. Ελπίζω να τα καταφέρνω.»

Δείτε ακόμα: Η ανάρτηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ για τις επιθέσεις που δέχεται μέσω social media

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486