Next Top Model 2: Όσα έγιναν στα παρασκήνια της πρώτης φάσης του bootcamp
Δες όσα έγιναν στα παρασκήνια της πρώτης φάσης του bootcamp του Next Top Model 2.

Η εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε στα παρασκήνια του Bootcamp του Next Top Model 2 και μας έδειξε όσα δεν είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης. Μάλιστα, η εκπομπή εξασφάλισε δηλώσεις από τους τέσσερις κριτές για τα κορίτσια, αλλά και για το φετινό σόου!

Η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου πήγε στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας και μίλησε με τους τέσσερις κριτές πριν την πασαρέλα που έκαναν οι διαγωνιζόμενες του Next Top Model 2. Εκείνοι έκαναν αρκετές αποκαλύψεις, τόσο για τις κοπέλες, όσο και για το ποιες έχουν ξεχωρίσει.

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

“Οι κοπέλες είναι πάρα πολύ τυχερές γιατί συνεργάζονται με έναν διεθνή σχεδιαστή. Μετά τις περσινές οντισιόν απενοχοποιήθηκαν τα κορίτσια και αγάπησαν τη φυσική ομορφιά.”

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τα κορίτσια και είπε τα εξής:

“Τους είπα να περπατήσουν απλά, σαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Με δυσκόλεψαν λίγο τα κορίτσια γιατί δεν έχουν εμπειρία και είμαστε εδώ από τα χαράματα. Έχω μια τριάδα από την ομάδα μου που τη λατρεύω.”

Ο Άγγελος Μπράτης, από τη μεριά του, είπε πως έχει βρει μερικά κορίτσια που ξεχωρίζουν από τα άλλα και θα ήθελε να τα δει μέσα στο σπίτι του Next Top Model 2. Ο γνωστός σχεδιαστής είπε τα εξής:

“Ο Γιώργος Ελευθεριάδης είναι σχεδιαστής για cool κορίτσια. Τα κορίτσια ήρθαν διαβασμένα, με σωστά ρούχα και επαναλάμβαναν συνέχεια το ότι “είναι το όνειρό μου”. Έχω βρει πολλά Brati’s girls και τους το έχω πει στις οντισιόν.”

Τέλος, ο “αυστηρός”, Δημήτρης Σκουλός σχολίασε τη δοκιμασία της πασαρέλας, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι φέτος έχει ανέβει αρκετά το επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο κριτής είπε:

“Η πασαρέλα είναι πολύ μεγάλη, είναι ένα σόου ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κάποιες μου έκαναν μεγάλη εντύπωση, γιατί ενώ ξέρω ότι είναι άπειρες, μου φάνηκαν σαν επαγγελματίες. Το επίπεδο είναι σαφώς πιο ανεβασμένο από πέρυσι.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μία ομαδική δουλειά. Απολαύστε ξανά όμορφα πλάνα από την αποψινή πασαρέλα, με τα ρούχα του σχεδιαστή @yiorgoseleftheriades. #GNTMgr. #StarChannelTv @Starchanneltv @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis @genevievevv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Το σοβαρό ατύχημα διαγωνιζόμενης κατά τη διάρκεια του bootcamp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;