The Voice: Πότε κάνει πρεμιέρα ο μουσικός διαγωνισμός;
Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Voice και έχουμε το πρώτο τρέιλερ!

Ο φετινός διαγωνισμός του The Voice έχει περάσει κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Μετά την αποχώρηση του Γιώργος Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια, η παραγωγή έψαχνε να βρει τους αντικαταστάτες τους. Και, τελικά, όχι μόνο τους βρήκε, αλλά θα αρχίσει να προβάλλεται και άμεσα στην τηλεόραση.

Μπορεί να ακούγαμε διάφορα για το ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής, για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, αλλά και καθυστέρηση στο σόου, όμως, μία ανακοίνωση από το ΣΚΑΪ μας εξέπληξε ευχάριστα. Το The Voice επιστρέφει στις οθόνες μας την Παρασκευή αυτή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Οι κριτές του φετινού μουσικού διαγωνισμού είναι οι γνωστοί μας (πλέον) Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς. Στην τέταρτη καρέκλα θα κάτσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Παρουσιαστές του σόου θα είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, πριν λίγο κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ για την ανανεωμένη εκδοχή του σόου!

Πιστεύω ότι μία αλλαγή το The Voice τη χρειαζόταν και οι νέα τετράδα των κριτών, αλλά και οι νέοι παρουσιαστές θα δώσουν στο σόου μία καινούρια νότα. Δες το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα για να πάρεις μία μικρή ιδέα για το τι θα γίνει τη σεζόν αυτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το αγαπημένο μας #TheVoiceGR επιστρέφει για 4η χρονιά στον @skaitv.gr ⠀ Φέτος υποδεχόμαστε και την @elzouganeli στην λαμπερή παρέα των @panosmouzourakis @helenapaparizou @sakisrouvas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Are you ready for blinds? ✌️ Η πιο μεγάλη μάχη διεκδίκησης της πιο ξεχωριστής φωνής ξεκινά αυτή την Παρασκευή στις 21:00 #SkaitvGR #TheVoiceGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece) στις

Δες ακόμα: The Voice: Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζονται ένα βίντεο από τα γυρίσματα του σόου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;