Digitized19: To ετήσιο ραντεβού ψηφιακού σχεδιασμού και δημιουργικότητας επιστρέφει από 8 μέχρι 10 Νοεμβρίου
Το Digitized επιστρέφει φέτος με ένα τριήμερο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια, παρουσιάσεις και ομιλίες από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς σκηνής του Digital Design!

#DIGITIZED19

Εδώ κι εννιά χρόνια, εκπρόσωποι της κοινότητας των ανθρώπων που ασχολούνται με τον σχεδιασμό της ψηφιακής δημιουργίας συγκεντρώνονται στο σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού του χώρου, που φέρει το όνομα Digitized.

Πρόκειται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων (8-10 Νοεμβρίου) που περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια, παρουσιάσεις και ομιλίες από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς σκηνής του Digital Design.

Η διοργάνωση αυτή θα φιλοξενηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης (Alba College, Found.ation, Bios), ενώ συγκεκριμένα το συνεδριακό της κομμάτι φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Pierce του American College of Greece (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).

Το παρών εκεί θα δώσουν δημιουργοί από τα μεγαλύτερα γραφεία ψηφιακού σχεδιασμού και επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο (W+K Amsterdam, TribalWW, Monogrid, Reaktor, Dept, κ.α.) με σκοπό να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν, να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες και να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες εκείνους που σχετίζονται με τον σχεδιασμό του όλο και περισσότερο σημαντικού ψηφιακού μας περιβάλλοντος.

Το συνεδριακό τμήμα του Digitized θα ακολουθήσει σειρά εργαστηρίων με επικεφαλής σπουδαίους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς. Φέτος για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ένα εργαστήριο αφιερωμένο αποκλειστικά στους εφήβους. Φιλοδοξία του, η μύησή τους στις έννοιες και τις τεχνικές του design thinking.

Λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του Digitized θα βρείτε στο http://www.digitized.gr

Facebook Event RSVP:

http://www.facebook.com/events/2271839329604809

Facebook Page:

http://www.facebook.com/digitizedgr

Twitter: #Digitized19

Linkedin:

https://www.linkedin.com/company/digitized

Εισιτήρια:

https://www.eventora.com/en/Events/digitized-conference-2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
16'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;