24ωρη απεργία και στα σούπερ μάρκετ την Τετάρτη
Απεργία: Δείτε αναλυτικά!

Νέα 24ωρη απεργία έχει κηρυχθεί για μεθαύριο, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, μετά από κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), στην οποία θα συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ με στάσεις εργασίας.

Στην απεργία αυτή θα πάρουν μέρος με στάσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας, ενώ, όπως και η απεργία της περασμένης εβδομάδας, έτσι και η επικείμενη απεργία στις 2 Οκτώβρη, αποτελεί αντίδραση στο Αναπτυξιακό νομοσχέδιο και τις αντεργατικές ρυθμίσεις για τα εργασιακά και τον συνδικαλιστικό νόμο, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ για ψήφιση στη Βουλή.

Ωστόσο, εκτός από την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ), δηλαδή λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, θα πραγματοποιηθεί απεργία και στα σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικότερα:

Το Σωματείο Τροφίμων και Σούπερ Μάρκετ νομού Αττικής καλεί τα μέλη της σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Ειδικότερα καλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο να συμμετάσχουν στην απεργία, προκειμένου να κλιμακωθεί η κινητοποίηση και η αντίδραση των εργαζομένων ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα, μαζί με τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες που παίρνουν αποφάσεις για κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης, για την απόσυρση του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου.

Δείτε ακόμα: 24ωρη απεργία: Ποια μέσα μεταφοράς δε θα λειτουργήσουν την Τετάρτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;