Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: O Άρης στον Ζυγό από τις 4 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Eβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:  Άρης στον Ζυγό από 4 Οκτωβρίου

Δράση στην άκρη του νήματος και σε λεπτές ισορροπίες

Από τη Λίλιαν Σίμου

Ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο αδυναμίας του, τον Ζυγό, από την 4η Οκτωβρίου ως 19η Νοεμβρίου.

Η πορεία του Άρη στον Ζυγό πλέον, μας φέρνει σε μάχιμη θέση απέναντι στην ευθύνη των σχέσεων και οφείλουμε με τακτ και διπλωματία, να διατηρήσουμε ισορροπίες με τις σχέσεις που αξίζουν.

Ο Άρης, σημαντικός για δράση και αντίδραση στη καθημερινότητά μας, μπορεί να σημάνει συναισθηματικά θέματα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη πάντα, ενώ θέματα σεξουαλικότητας και δυναμικότητας είναι πιθανόν θα εκφράσουν προβλήματα.

Αν και βρίσκεται όμως στον Ζυγό σε ένα παρορμητικό ζώδιο, η δράση δεν εξατομικεύεται, αντίθετα οφείλει να συγκρουστεί με το Εγώ και να οδηγήσει τη σχέση στο Εμείς. Δύσκολο έργο για τον πλανήτη που είναι αμιγώς η προβολή της προσωπικής φιλοδοξίας για κατάκτηση.

Επομένως, η αδύναμη θέση ζωδιακά, μας πληροφορεί πως πρέπει στο εξής να έχουμε μία λεπτή και προσεκτική συμπεριφορά.

Η διπλωματία, η ευγένεια και η αρμονία, μπορεί να είναι ένας άθλος αυτή την εποχή, αλλά δοκιμάζεται η ποιότητα που διαθέτουμε.

Αυτό τον καθιστά ακόμη πιο ευαίσθητο, πιο δύσκολο στον χειρισμό του.

Οι προκλήσεις της περιόδου, θα μας δώσουν ερεθίσματα που θα δημιουργήσουν επιθυμίες. Επιθυμίες ερωτικές, επιθυμίες δράσης και αντίδρασης σε θέματα που ίσως ελέγχαμε ως τώρα.

Βασικό ερέθισμα παραμένει ο συναισθηματικός παράγοντας των σχέσεων, μας κάνει να αντιδράμε παρορμητικά. Η ανάγκη να δράσουμε βάση ενστίκτων, να κάνουμε μία νέα αρχή, να τολμήσουμε για να φροντίσουμε είτε κάποιον που αγαπάμε, είτε τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι ισχυρή και φαίνεται επιτακτική.

Ο κόσμος γύρω μας μπορεί να φανεί επιθετικός και να χρειαστεί να αμυνθούμε επιτιθέμενοι με την σειρά μας.

Θα ήταν ευχής έργον να κατευθύνουμε θετικά την πορεία της δυναμικής περιόδου.

Η φωτιά που καίει μέσα μας διεγείρει συγκινήσεις και προβάλει αδυναμίες. Θα μπορέσει να μετατραπεί σε πρωτοβουλία στήριξης ανθρώπων που είναι πιο αδύναμοι από εμάς. Θα ήταν χρήσιμο να τους συμπαρασταθούμε, να τους ενθαρρύνουμε, να τους θεραπεύσουμε. Να παλέψουμε για το Δίκαιο και τις Αξίες, την Αλήθεια και την Αρμονία, αρχές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αλλά την προάσπισή τους μία δύσκολη μάχη.

Παράλληλα, να διερευνήσουμε τα βάθη των ενστίκτων της φύσης μας, τα όρια των αντοχών μας, τον θυμό και την πηγή του.

Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τον κυνισμό και τα πάθη. Να επιδιώξουμε να κερδίσουμε τις αδυναμίες μας και στη συνέχεια να τολμήσουμε να γίνουμε δυνατοί, παραμένοντας ευαίσθητοι, ευγενείς, διαλλακτικοί προς τους άλλους (στο ζώδιο του Ζυγού).

Επιθυμίες, πάθη και φιλοδοξίες θα είναι τροχοπέδη μας. Ανάμικτα συναισθήματα θα δημιουργούν εναλλαγές της διάθεσης, με οξύτητα και ένταση.

Χρειάζεται αρκετή προσοχή: Αν ο θυμός δεν μετατραπεί σε ενέργεια που προωθείται προς κάποιο συγκεκριμένο και θετικό στόχο, θα μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί!

Αυτό που μας χρειάζεται είναι η σύνεση. Επειδή θα είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί, είναι σημαντικό να έχουμε έναν άνθρωπο με τον οποίο θα αισθανθούμε αρκετή οικειότητα, ώστε να μοιραστούμε τις αδυναμίες μας. Παράλληλα, ας μεταθέσουμε τον δυναμισμό μας, από την εριστική διάθεση προς ένα στόχο. Θα γίνουμε αρκετά ισχυροί ώστε να τον επεξεργαστούμε, ξεφεύγοντας από χαμηλά ένστικτα και επιθετική συμπεριφορά.

Στην αρνητική του εκδήλωση μπορεί να προκαλέσει:

Συγκρούσεις, εχθρότητα, θυμός, επιθετική συμπεριφορά, ρήξεις και διαφωνίες με οξύτητα, ανασφάλεια. Ανυπομονησία και εκνευρισμός, βιασύνη και παράτολμες κινήσεις, μπορεί να μας φέρουν σε αδιέξοδα.

Σε πρακτικό επίπεδο, ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι αθέμιτος και οι προσπάθειες θα χρειάζονται επανάληψη και υπομονή.

Σε ερωτικό επίπεδο, οι διαφωνίες θα είναι πιο συχνές, τα παιχνίδια του έρωτα πιο τολμηρά και ριψοκίνδυνα.

Σε εσωτερικό επίπεδο, είναι μία καλή περίοδος για να διερευνήσουμε την ποιότητα της δύναμης που κρύβουμε μέσα μας.

Οι σημαντικοί συνδυασμοί με τον Άρη στον Ζυγό θα είναι:

8 – 9 Οκτωβρίου: αντίθεση προς τον Χείρωνα

Μας προκαλούν εγωιστικά κίνητρα σε σχέσεις ή διαταράσσουν τις ισορροπίες μας. Κάποιες συνήθειες ανάγονται σε βιώματα άλλων εποχών.

11 Οκτωβρίου: τετράγωνο προς τους Δεσμούς της Σελήνης

Δύσκολες επιλογές, καθώς το χθες επηρεάζει τη κρίση μας για το αύριο. Καρμικές ευθύνες σε σχέσεις και συνεργασίες.

27 – 28 Οκτωβρίου: τετράγωνο προς τον Κρόνο

Η δράση μας θέλει αγώνα, μεθοδικότητα, στόχους σημαντικούς, δύναμη και να μην αποθαρρυνθούμε μπροστά σε εμπόδια ή καθυστερήσεις. Προσοχή στις ατυχείς αντιπαλότητες ή ατυχήματα.

4 – 5 Νοεμβρίου: τετράγωνο προς τον Πλούτωνα

Προκλητικός συνδυασμός, αφού είναι και οι δύο επιθετικοί πλανήτες. Μάχη για κυριαρχία, είτε στις συνεργασίες, είτε στις σχέσεις. Ας έχουμε υπομονή και εγκράτεια, για να μην δημιουργηθεί ρήξη που μπορεί να φέρει αδιέξοδο στη συνέχεια. Προσοχή στις ατυχείς αντιπαλότητες ή ατυχήματα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Το σημαντικό για την αδύναμη θέση του κυβερνήτη σας, Άρη, είναι να προσπαθήσετε να κατανοήσετε πού στοχεύσατε ως προς τις συνεργασίες ή τις προσωπικές σχέσεις και ως πρότινος, οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Το πρόβλημα σχετίζεται κυρίως την επιλογή συνεργατών στον χώρο της καριέρας και στην πρωτοβουλία μέσα από τις σχέσεις αυτές. Αν έχετε μόνιμο σύντροφο, είναι πιθανόν να προκληθούν δυσαρμονίες μεταξύ σας, κυρίως από λόγους ευθιξίας ή αδυναμίας έκφρασης των συναισθημάτων. Θα πρέπει, αντί να επιτρέψετε την επιθετική διάθεση να σας δημιουργήσει προβλήματα, να επιδιώξετε την επικοινωνία και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ σας. Η άσκηση υπομονής, ευγένειας, διπλωματίας, είναι μία σημαντική εμπειρία για σας.

Ταύρος

Δυσκολίες στο περιβάλλον της εργασίας ίσως προκύψουν, είτε από επιπρόσθετες υποχρεώσεις, είτε από πλευράς συνεννόησης με τους συναδέλφους. Αντιμετωπίστε με σθένος την αδυναμία περιορισμού και εστιαστείτε στις επιλογές των υποχρεώσεών σας. Μπορεί να σας εκνευρίζουν αυτή την περίοδο οι συνάδελφοί σας ή άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε τακτικά. Οι ευθύνες είναι κουραστικές και συχνά σας ωθούν σε υπερδραστηριότητα. Δεν θα πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά και να στραφείτε εριστικά απέναντι στο στενό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να διαπιστώσετε πού έχετε αμελήσει τις ευαισθησίες των άλλων, αλλά και πού εσείς αναλάβατε περισσότερα από όσα έπρεπε, λόγω δικής σας ευσυγκινησίας.

Δίδυμοι

Μέσα σε ένα κλίμα ανάγκης για επικοινωνία και εναλλαγές, ο Άρης σας ευνοεί καθώς σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας. Βέβαια, η αδύναμη θέση του, είναι η ευκαιρία να αναλογιστείτε πόσο και πού εστιάσατε το ενδιαφέρον σας ερωτικά. Αν και διαθέτετε την δύναμη της αρμονίας ως προς τις σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε την ισορροπία που χρειάζεστε με τον σύντροφό σας. Επιπλέον, μπορεί να του συζητήσατε κάποιες λεπτομέρειες για την σχέση σας, και τώρα θέλετε να διεκδικήσετε την θέση που νιώθετε ότι σας αξίζει. Αν αντιδράσετε όμως άμεσα και παρορμητικά, ίσως πληγωθείτε και οι δύο σταδιακά. Επιδιώξτε να κατανοήσετε την έννοια της ελευθερίας που δεν αποκλείει μία σταθερή σχέση αγάπης και πληρότητας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
41'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;