Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: O Άρης στον Ζυγό από τις 4 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Καρκίνος

Με το ευσυγκίνητο ταπεραμέντο που σας διακρίνει, θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα βοηθήσει ο διάλογος, που θα περιέχει συναίσθημα και θα είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Μπορεί να χρειαστείτε επισκευές στο σπίτι, αλλά και για δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν γύρω από το οικοδόμημα. Ωστόσο, ας είστε επιφυλακτικοί τις ημέρες με τους δύσκολους συνδυασμούς του πλανήτη. Προσοχή σε ατυχήματα με φωτιά, όπως και στη χρήση εργαλείων. Επιστρέψτε στο πάθος να προβάλλει συγκινήσεις και να γευτείτε με τον σύντροφό σας όμορφες στιγμές, αποφεύγοντας να λύσετε διαφορές ή να προβάλλετε απαιτήσεις και επιθετικότητα.

Λέων

Η έλλειψη ευελιξίας σαν προδιάθεση του ζωδίου σας, δημιουργεί το έδαφος για διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η αισθησιακή σας πλευρά, αναζητά συγκινήσεις με ενστικτώδεις κινήσεις που θα ενοχλήσουν την μόνιμη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, αποφύγετε να δημιουργήσετε φλερτ χωρίς περίσκεψη. Πιθανότατα, οι επιλογές θα περιέχουν τα λάθη που θα οδηγήσουν σε διαφωνίες κυρίως στις ευαίσθητες περιόδους που προαναφέρθηκαν. Ωστόσο, υπάρχει ερωτική διάθεση και αρκετές γνωριμίες, που μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα ή άστατη συμπεριφορά. Με τα αδέλφια, βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα, χωρίς σοβαρή αιτία.

Παρθένος

Με μία παρορμητική συμπεριφορά, μπορεί να κάνετε αλόγιστα έξοδα, οδηγώντας τον προϋπολογισμό σας σε αδιέξοδο. Η ανάγκη να κατακτήσετε τους άλλους μέσω της γενναιοδωρίας, θα φέρει δυσκολίες στο άμεσο μέλλον και κρίση στις σχέσεις με τους οικείους σας. Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα αυτή την εποχή. Επιδιώκοντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να αναδείξετε ένα διαφορετικό προφίλ και η διάθεση να δώσετε χαρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα οδηγήσει ριψοκίνδυνες ενέργειες. Αν θεωρείτε τα τυχερά παιχνίδια τρόπο διασκέδασης, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξετε με την τύχη σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΗΜ
54 - 50
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;